Amsterdamsestraatweg 39 – Naarden

€ 1.325,- per maand excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
LiggingBedrijventerrein
Oppervlakte210 m2
Deelverhuur vanaf210 m2
HoofdbestemmingBedrijfsruimte
Prijs € 1.325,- per maand excl. btw

Voor de verhuur is beschikbaar gekomen een uiterst functionele bedrijfsruimte met kantoorruimte op de eerste verdieping. De bedrijfsruimte is in 2006 gebouwd en heeft een grootte van circa 210 m² b.v.o. De bedrijfsruimte is gunstig gelegen op het industrieterrein Gooimeer op een uitstekende zichtlocatie aan de Amsterdamsestraatweg vlak bij de A1.

De oppervlakte van de bedrijfsruimte is als volgt verdeeld over circa 105 m² op de begane grond en circa 85 m² op de eerste verdieping. Tevens beschikt de ruimte over een berging op zolder.

Bereikbaarheid:
Het pand ligt vrijwel direct aan de A1. Amsterdam, Almere, Amersfoort, Hilversum en Utrecht zijn binnen 30 autominuten bereikbaar. Ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed te noemen.

Opleveringsniveau:
De unit zal in de huidige staat opgeleverd worden, inclusief de navolgende voorzieningen:

• Overheaddeur van 4 meter breed;
• Draagvermogen van 1.500 kg/m²;
• Krachtstroom;
• Pantry gelegen op de begane grond;
• Systeemplafond;
• Toilet.

Parkeergelegenheid:
De unit heeft de beschikking over twee parkeerplaatsen, waarvan één parkeerplaats zich beving voor de overheaddeur. Daarnaast kunt u vrij parkeren op de openbare weg waar voldoende parkeergelegenheid voor handen is.

Huurprijs:
De huurprijs van de unit is € 1.325,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de benodigde contracten inzake de levering van gas, water en elektra.

Reclame:
Het pand is gelegen aan de uitvalsweg van het industrieterrein Gooimeer en Naarden-Vesting. Het is mogelijk uw verlichte bedrijfsreclame op de gevel aan te brengen. Daarnaast wordt ’s-avonds het gehele pand met beamers verlicht.

Controle:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en/of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en worden uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Beschikbaar:
De unit is per direct beschikbaar.

Aanvaarding:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de kosten voor parkeren, de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

Vastgoedadviseur
M. (Maarten) Klein
06 – 53 245 452
maarten@castanea.nl