Baarnsche dijk 4A – Baarn

€ 2.750,- per maand excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
LiggingBedrijventerrein
Oppervlakte254 m2
Deelverhuur vanaf254 m2
HoofdbestemmingBedrijfsruimte
Prijs € 2.750,- per maand excl. btw

Zelfstandig representatieve bedrijfs/showroomruimte gelegen op een prominente zichtlocatie.

Het object bestaat uit totaal vier bouwlagen en een kelderverdieping. Het gebouw is totaal groot circa 5.167 m² v.v.o. gemeten conform NEN 2580.

De Baarnsche Dijk maakt onderdeel uit van het bedrijvenpark "De Drie Eiken". Dit bedrijvenpark is gelegen op een prominente zichtlocatie vanaf de Rijksweg A1. Op het bedrijventerrein "De Drie Eiken" zijn zeer gerenommeerde bedrijven gevestigd. Het bedrijfsterrein heeft een gemengd karakter met gevarieerde bedrijvigheid omgeven door meerdere representatieve kantoorgebouwen aan de buitenrand van het bedrijfsterrein.

De locatie is perfect te bereiken met de auto via de Rijksweg A1 (Amsterdam – Amersfoort). Het bedrijvenpark is direct gelegen aan afslag nummer 11 van de Rijksweg A1. Vanaf NS station Baarn vertrekken regelmatig bussen richting het bedrijvenpark "De Drie Eiken".

Indeling:
Voor de verhuur is momenteel circa 254 m²
bedrijfs-/showroomruimte beschikbaar met een multipurpose karakter, de ruimte is volledig gelegen op de begane grond en te bereiken middels een overheaddeur.

De beschikbare ruimte is multifunctioneel in te delen en bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld kantoor in combinatie met productie en/of magazijnruimte voor e-commerce of groothandel. Voor de ruimtes zijn een groot scala aan indelingenvarianten voor handen, als bijlagen zijn enkele indelingstekeningen bijgevoegd.

Deze ruimte is breed inzetbaar maar door de ligging in ons Business Centrum willen we geen auto onderhoud en auto handel op ons terrein. Daarentegen zou een autopoets bedrijf of een auto rap en belettering bedrijf zou wat ons betreft wel mogelijk zijn. De ruimte is geschikt voor een kleine groothandel, technisch onderhoud of assemblage bedrijf, magazijn, showroom, verhuurbedrijf, webshop en e-commerce.

Optie: indien gewenst, is er op de begane grond ook een kantoorruimte van circa 757 m² beschikbaar. Het is mogelijk om deze ruimtes te combineren; vraag naar de mogelijkheden.

Aanvangshuurprijs:
De aanvangshuurprijs bedraagt € 2.750,- per maand exclusief BTW inclusief servicekosten.

Servicekosten:
Huurder is een vast bedrag aan servicekosten verschuldigd welke reeds in de huurprijs is verwerkt.

De servicekosten omvatten o.a. de navolgende leveringen en diensten:
- gas, water en elektra;
- algemeen onderhoud buitenterrein.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in huidige staat opgeleverd, inclusief de navolgende voorzieningen:

- centrale entree met bemande service desk;
- nieuw industrieel spuit plafond inclusief verlichting in bedrijfsruimte;
- verwarming door middel van een nieuwe energiezuinige cv-installatie met radiatoren;
- mechanische ventilatie voorzien van topkoeling;
- nieuwe toiletgroep(en) BG;
- radiatoren in wit spuitwerk;
- kabelgoten in wit spuitwerk;
- nieuwe cement gedragen egaline vloer;
- airco in kantoorgedeelte;
- elektrische overheaddeur (320x250);
- gerenoveerd data netwerk cat 5e;
- glasvezelverbinding aanwezig.

De toekomstige huurder heeft inspraak met betrekking tot de vloerafwerking en indeling van de eventuele kantoorruimte's.

Parkeergelegenheid:
Parkeernorm van 1:35, er zijn twee elektrische laadpunten aanwezig.

Huurtermijn:
Verhuurder streeft naar een langdurige huurrelatie.

Geschikte branches:
Deze ruimte is breed inzetbaar en geschikt voor bij voorbeeld een groothandel, technisch onderhoud of assemblage bedrijf, magazijnruimte, showroom, verhuurbedrijf, cateringbedrijf, webshop, e-commerce in combinatie met kantoorruimte.

Beschikbaar:
Het object is in overleg tussen partijen beschikbaar.

Energielabel:
Energielabel A.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de kosten voor parkeren, de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Echter, afwijkingen of interpretatieverschillen vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

RM & RT Makelaar & Taxateur
N. (Niels) Bunt RM RT
06 - 30 243 321
niels@castanea.nl