Baarnsche dijk 4F en E – Baarn

€ 1.713,- per maand excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
LiggingBedrijventerrein
Oppervlakte100 m2
Deelverhuur vanaf100 m2
HoofdbestemmingKantoorruimte
Prijs € 1.713,- per maand excl. btw

Business Centrum Gooi 1 mei 2018 zijn we gestart met onze tweede vestiging “Business Centrum Gooi” direct aan de A1 (afslag 11, Baarn). Op dit moment zijn +/- 30 kleine tot middelgrote bedrijven gevestigd in ons Business Centrum.

Business Centrum Gooi is gevestigd in een representatief vrijstaand gebouw met een verhuurbaar vloeroppervlak van ruim 5.000 m², verdeeld over vijf verdiepingen waaronder archief en opslagruimtes in het souterrain.

Business Centrum Gooi is volledig gerestyled en aangepast aan deze tijd met onder andere; nieuwe kleurstelling, nieuwe entree hal, nieuwe deuren, nieuwe toiletten, nieuwe verlichting en glasvezelverbindingen.

We hebben representatieve ruimtes beschikbaar vanaf 20 m² tot 750 m² voor een zelfstandige vleugel. De 20 m² units zijn geschikt als werkplek voor één tot twee personen of als praktijkruimte. De grotere ruimtes kunnen we naar aanleiding van behoefte, smaak en budget aanpassen en inrichten.

Alle ruimtes beschikken over ruim voldoende daglicht, geïntegreerde zonwering en één of meerdere kiepkantelramen, en indien gewenst kunnen we de ruimtes ook turnkey = volledig ingericht leveren, de tarieven zijn afhankelijk van de gewenste inrichting en de huurperiode.

Wij bieden onze huurders de mogelijkheid voor huur van extra opslag, productie of archiefruimte in ons souterrain vanaf 10 tot 250 m², ons souterrain is met zowel de trap als de lift bereikbaar.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen;
• centrale entreehal met bemande service desk;
• het gebouw is voorzien van een EPA-U A+ label;
• systeemplafonds met duurzame verlichtingsarmaturen;
• verwarming door middel van een modern duurzaam systeem;
• ventilatie voorzien van topkoeling;
• sfeervolle pantry op elke verdieping;
• moderne toiletgroepen per verdieping;
• liftinstallatie;
• royaal trappenhuis;
• duurzaame afvalverwerking via stopmijnafval.nl;
• glasvezel internet 100/100mbps.

Business lounge, vergaderen, presenteren
We hebben vier verschillende ruimtes beschikbaar voor presentaties van 20 tot 100m2, deze ruimtes worden geëxploiteerd door onze partner OpMaat Vergaderen. Alle ruimtes zijn sfeervol ingericht en geschikt voor vergaderingen, trainingen, presentaties, businessevents of netwerkborrels van 2 tot 100 personen. Alle ruimtes zijn voorzien van de benodigde basis presentatiemiddelen die je mag verwachten in een locatie als deze. Deze ruimtes zijn te huur voor zowel interne als externe huurders. Kijk voor tarieven en meer informatie op www.opmaatvergaderen.nl/vergaderen/baarn

Service Desk
In de centrale hal is onze servicedesk gevestigd. De representatieve medewerk(st)ers van ReMind zorgen dat je gasten en leveranciers vriendelijk worden ontvangen en dat je post wordt aangenomen. Ze bellen je om te melden dat je bezoek is gearriveerd en schenken indien gewenst een kopje koffie of thee vanuit de “Nespresso” koffie corner. Verder verzorgen ze op verzoek secretariële ondersteuning in de breedste zin van het woord. De servicedesk is tijdens werkdagen geopend tussen 08.30 en 17.00 uur. Ze zijn er om je te helpen. www.remindallroundsupport.nl

Huurders
Alle gevestigde bedrijven worden indien gewenst met logo, omschrijving & linkje vermeld op onze website en op ons narrow casting systeem op elke verdieping, tevens hebben we een display voor visitekaartjes in de centrale hal. Op deze wijze proberen wij bij te dragen aan onderlinge synergie tussen onze huurders.

We beschikken over een super flexibel bouw en verhuisteam bestaande uit verschillende specialisten waardoor we ruimtes snel en efficiënt kunnen aanpassen en indelen.

Parkeren
We beschikken over een royale parkeerruimte aan zowel de voor- als achterzijde van het pand (ruim 100 plaatsen) en een overdekte fietsenstalling voorzien van oplaadpunten voor e-bikes. Verder beschikken we over EcoTap laadpunten voor elektrische auto’s tot 22 kilowatt per auto/laadpunt.

Oplevering
In overleg, direct beschikbaar.

Tarieven
Netto exclusief 21% BTW.

Borg
We hanteren een borgsom gelijk aan drie maanden huur (bankgarantie of storting).

Huurtermijnen
Flexibel, alles bespreekbaar, opzegtermijn 3 maanden.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de kosten voor parkeren, de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

RM & RT Makelaar & Taxateur
N. (Niels) Bunt RM RT
06 - 30 243 321
niels@castanea.nl
Vastgoedadviseur
M.C. (Maarten) Klein
06 – 53 245 452
maarten@castanea.nl