Binnendelta 11M – Blaricum

€ 625,- per maand excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
LiggingBedrijventerrein
Oppervlakte60 m2
Deelverhuur vanaf60 m2
HoofdbestemmingKantoorruimte
Service kosten € 700,- per jaar
Prijs € 625,- per maand excl. btw

Uitstekend gelegen op het nieuw aangelegde bedrijventerrein 'Businesspark 27' aan de Blaricummermeent in Blaricum, is circa 60 m² moderne kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar. De beschikbare kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een eigen trapopgang. Een groot potentieel aan klanten ligt binnen uw bereik wanneer u zich hier met uw bedrijf en/of kantoor vestigt.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar vanaf de rijksweg A27. De ligging is ideaal op een unieke locatie aan het Gooimeer met de aansluiting naar A27 richting Utrecht en Almere op slechts 3 minuten rijden en van daaruit een directe verbinding met de A1 naar Amsterdam en Amersfoort.

Opleveringsniveau:
De unit wordt in afgebouwde staat opgeleverd, inclusief de navolgende voorzieningen:

- toilet met fontein;
- eigen opgang;
- keuken inclusief apparatuur;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- huidige vloerbedekking;
- glad afgewerkte en geschilderde wanden;
- kabelgoten met aansluiting voor telefoon en internet.

In overleg is het mogelijk om het huidige meubilair over te nemen.

Parkeergelegenheid:
Voor de unit is voldoende onbetaalde parkeergelegenheid aanwezig.

Aanvangshuurprijs:
de aanvangshuurprijs bedraagt € 625,- exclusief BTW en servicekosten per maand.

Servicekosten:
Huurder is een vast bedrag aan servicekosten verschuldigd ter grootte van € 175,- per kwartaal exclusief BTW, de volgende verdeelsleutel geldt voor de servicekosten:

- 75% van het totale gas en stroom verbruik;
- 50% van het totale water verbruik;
- 50% van de rioolheffing.

Huurder dient zelf een abonnement af te sluiten met betrekking tot het internet.

Beschikbaarheid:
Per 1 april 2021 is de kantoorruimte beschikbaar.

Huurtermijn:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoede oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

Vastgoedadviseur
M.C. (Maarten) Klein
06 – 53 245 452
maarten@castanea.nl