Binnendelta 2c te Blaricum - Blaricum

€ 175.000,- kosten koper
LiggingBedrijventerrein
Totale huursom€ 1
Factor1

Zojuist hebben wij in de verkoop gekregen een unieke en multifunctionele kantoorruimte van ca. 96 m² met eigen parkeerplaats op een top locatie in Blaricum. De kantoorruimte is gelegen op de verdieping van Het Hoofdkwartier en heeft een vrij uitzicht over de nieuwe tegenoverliggende wijk de Blaricummermeent.
De zelfstandige chique kantoorruimte is nog vrij indeelbaar en hierdoor heel courant.

Kwalitatief hoogwaardig
Voor zowel de binnen- als buitenzijde van het pand is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, deze zorgen voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke uitstraling.

Flexibele ruimte met eigen entree
Als ondernemer bent u bij Het Hoofdkwartier verzekerd van zeer representatieve bedrijfshuisvesting met een ruime keuze uit diverse indelingen en een eigen entree.

Parkeren
De kantoorruimte is uitstekend bereikbaar met de auto. De kantoorruimte beschikt over een zelfstandige parkeerplaats en in de directe omgeving zijn voldoende parkeerfacilliteiten aanwezig.

Terrein
Door de gezamenlijke binnenplaats met een parkachtige uitstraling heeft het terrein een prettige sfeer. De groene buffer zorgt voor een zeer aangename werkomgeving.

Meer informatie is beschikbaar via ons kantoor.
Neem contact op met Louise van Leeuwen per e-mail via Louise@ castanea.nl of per telefoon op 035-646 00 50.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit beleggingsobject

Winkel- & beleggingsexpert
R.J. (Ronald) Majoor
06 – 54 220 915
ronald@castanea.nl