Binnendelta 2t en 2k te Blaricum - Blaricum

€ 299.000,- vrij op naam
LiggingBedrijventerrein
Totale huursom€ 1

Wij hebben in de verkoop twee unieke en multifunctionele kantoorruimtes van ca. 96 m² per unit met eigen parkeerplaats op een top locatie in Blaricum. De kantoorruimtes zijn gelegen op de begane grond van Het Hoofdkwartier.
De zelfstandige chique kantoorruimtes zijn nog vrij indeelbaar en hierdoor heel courant.

De vraagprijs voor beide units bedraagt € 299.000,- v.o.n. excl. BTW, een losse unit bedraagt € 149.500,- v.o.n. excl. BTW.

Kwalitatief hoogwaardig
Voor zowel de binnen- als buitenzijde van het pand is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, deze zorgen voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke uitstraling.

Flexibele ruimte met eigen entree
Als ondernemer bent u bij Het Hoofdkwartier verzekerd van zeer representatieve bedrijfshuisvesting met een ruime keuze uit diverse indelingen en een eigen entree.

Parkeren
De kantoorruimtes zijn uitstekend bereikbaar met de auto. De kantoorruimtes beschikken over een zelfstandige parkeerplaats en in de directe omgeving zijn voldoende parkeerfacilliteiten aanwezig.

Terrein
Door de gezamenlijke binnenplaats met een parkachtige uitstraling heeft het terrein een prettige sfeer. De groene buffer zorgt voor een zeer aangename werkomgeving.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit beleggingsobject

Winkel- & beleggingsexpert
R.J. (Ronald) Majoor
06 – 54 220 915
ronald@castanea.nl