Binnendelta 7k – Blaricum

€ 1.150,- per maand excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
LiggingBedrijventerrein
Oppervlakte120 m2
Deelverhuur vanaf60 m2
HoofdbestemmingBedrijfsruimte
NevenbestemmingKantoorruimte
Aantal parkeerplaatsen1
Service kosten € 60,- per maand
Prijs € 1.150,- per maand excl. btw

Uitstekend gelegen op het nieuw aangelegde bedrijventerrein 'Businesspark 27' aan de Blaricummermeent in Blaricum, is een hoogwaardige kantoor-/bedrijfsunit voor de verhuur beschikbaar.

De totale vloeroppervlakte van de unit is circa 60 m² bedrijfsruimte (begane grond) alsmede circa 60 m² kantoorruimte (verdieping). Totaal circa 120 m².

Bereikbaarheid:
De ligging is ideaal op unieke locatie aan het Gooimeer met de aansluiting naar A27 richting Utrecht en Almere op slechts 3 minuten rijden en van daaruit een directe verbinding met de A1 naar Amsterdam en Amersfoort.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsunit wordt in huidige staat opgeleverd, inhoudende dat de navolgende voorzieningen zijn aangebracht:
• elektra aansluiting;
• toilet eerste verdieping;
• PVC vloer op de verdieping;
• heater begane grond;
• pantry voorzien van ijskast;
• airco;
• overheaddeur;
• waterpunt begane grond.

Huurprijs:
De huurprijs voor de unit bedraagt € 1.150,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 60,- per maand exclusief BTW, inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
- algemeen onderhoud buitenterrein;
- glasverzekering;
- glasbewassing;
- administratiekosten ad 6%

Indien gewenst is het mogelijk om bovengenoemd pakket aan leveringen en diensten, in overleg met verhuurder, te wijzigen (met het oog op de werkzaamheden van huurder).
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de benodigde contracten inzake levering van water en elektra.

Parkeergelegenheid:
Er is 1 parkeerplaats beschikbaar aan de voorzijde van de unit.

Bestemming:
Bedrijfsruimte- en/of kantoorruimte; conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de staat bedrijfsactiviteiten toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Huurtermijn:
Het huurtermijn is in overleg vast te stellen. Verhuurder streeft naar een langjarig huurtermijn.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

Makelaar & Register Taxateur
M.P. (Marc) Klabbers
06 - 11 879 930
marc@castanea.nl