Bussumerstraat 50

Hilversum

1211 BL

€ 2.500,- 

Per maand excl. BTW

€ 2.500,- 

Per maand excl. BTW

Hilversum

€ 2.500,- 

Per maand excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Winkelgebied stadscentrum

Oppervlakte

141 m2

Deelhuur vanaf

141 m2

Hoofdbestemming

Winkelruimte

Omschrijving

Hilversum de mediastad van Nederland, alle publieke omroepen en enkele commerciële omroepen zijn hier gevestigd. De gemeente Hilversum is met circa 93.000 inwoners de grootste gemeente in de regio Gooi en Vechtstreek. Door zijn omvang en centrale ligging in het gebied vervult Hilversum een regionale functie. De bereikbaarheid van Hilversum met het openbaar vervoer is uitstekend. Vanuit meerdere invalswegen is
Hilversum ook met de auto goed te vinden en vanaf de centrumring staat de route naar de vijf parkeergarages in het hart van Hilversum goed
aangegeven.

Object
De hoekwinkel heeft een royale etalage aan beide zijden van de hoek en ligt in het hartje centrum van Hilversum.
Nabijgelegen treft u de Run2Day, Scapino en Sus & Zo , Strego juweliers en vele andere publiekstrekkers. De in Hilversum bekende hoekwinkel met veel attentiewaarde heeft uitzicht op de absolute A-locatie.

Vloeroppervlak
Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
De winkel kent een totale oppervlakte van ca. 141 m².

Opleveringsniveau
Casco.

De winkelruimte is voorzien van professionele afzuiginstallatie t.b.v. eventuele commerciële horeca toepassingen. Tevens is er een warmtepomp aanwezig om de koeling/warmte in de hoofdruimte te kunnen regelen.

Parkeergelegenheid
Nabijgelegen parkeergarages bevinden zich bij het Noordse Bosje en de Gooische Brink alsmede parkeren aan de straat en bevinden zich op korte loopafstand.

Aanvangshuurprijs
De aanvangsprijs huurprijs is € 2.500,-. Geen BTW van toepassing.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
Huurder dient de meters betreffende gas, water en elektra op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven. Huurder dient tevens een glasverzekering af te sluiten.

Huurtermijn
In overleg tussen partijen te bepalen. Verhuurder heeft de voorkeur voor een langdurige huurrelatie.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in december 2022 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Hilversum geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik voor detailhandel en dienstverlening.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Energielabel
Het object heeft energielabel A.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

S.R. (Stephen) Heinlein

06-22346340
stephen@castanea.nl