Deltazijde 0ong – Blaricum

€ 625.000,- vrij op naam
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Nieuwbouw
LiggingBedrijventerrein
Oppervlakte390 m2
Deelverhuur vanaf390 m2
HoofdbestemmingKantoorruimte
NevenbestemmingBedrijfsruimte
Prijs € 625.000,- vrij op naam

Voor u ligt de verkoop informatie van een 6 tal bedrijfsunits, die zullen worden gerealiseerd op het bedrijvenpark de Blaricummermeent te Blaricum. Het bedrijfsterrein is gelegen aan de snelweg A27 richting Almere of Utrecht. Tevens voegt u met enkele autominuten in op de snelweg A1 richting Amersfoort of Amsterdam. Naast een uitstekende bereikbaarheid is ook de natuur en horeca dichtbij, denk hierbij aan het Gooimeer met Blaricum aan Zee en restaurant Bruis.

De bedrijfsunits zijn uitermate geschikt voor ondernemers welke naast kantoorruimte ook nog een opslag en/of werkruimte nodig hebben. Te denken valt aan handelsorganisaties, hoveniers, webshops, installatiebedrijven, agenturen, designers en ga zo maar door. Tevens zijn de units geschikt als belegging. De mogelijkheid om de unit per bouwlaag door koper te splitsen is er, zo kan u er voor kiezen om een gedeelte zelf te gebruiken en het andere deel te verhuren aan een derde.

Wij adviseren u om te toetsen of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn het vigerende bestemmingsplan.

De units voldoen aan de nieuwste normen van het bouwbesluit, zowel de binnen als buitenzijde van de bedrijfsunits zijn van buitengewoon hoge kwaliteit en kennen daardoor een mooie representatieve uitstraling. Omdat er gebouwd wordt met hoogwaardige materialen zijn de bedrijfsunits zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

De bedrijfsunits worden in casco staat opgeleverd, dit betekend dat de riolering voor de pantry en toilet is aangebracht en de leidingen tot in de meterkast uitgevoerd zullen zijn.

Er zijn diverse metrages beschikbaar, het vanaf metrage bedraagt 115 m² verdeeld over twee vloeren met een verkoopprijs van € 189.000,-. De bedrijfsunits zijn onderling te koppelen, zodat het metrage kan vergroot worden indien gewenst.

Unit A
Metrage 142 m² + P
Koopsom € 259.000,- excl. BTW, V.O.N.

Unit B
Metrage 115 m² + P
Koopsom € 189.000,- excl BTW V.O.N.

Unit C
Metrage 390 m² + P
Koopsom € 625.000,- excl. BTW V.O.N.

Mocht u interesse hebben, voor vragen en of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met: Castanea Bedrijfsmakelaars, Ronald Majoor of Maarten Klein via 035-6460050 of via Ronald@castanea.nl of Maarten@castanea.nl.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

Winkel- & beleggingsexpert
R.J. (Ronald) Majoor
06 – 54 220 915
ronald@castanea.nl