Deltazijde 34B – Blaricum

€ 1.350,- per maand excl. btw
Bouwvorm Bestaande bouw
LiggingBedrijventerrein
HoofdbestemmingBedrijfsruimte
Prijs € 1.350,- per maand excl. btw

Uitstekend gelegen op het nieuw aangelegde bedrijventerrein “BUSINESSPARK27” aan de Blaricummermeent in Blaricum, komt een compleet afgebouwde bedrijfsunit met een luxe uitstraling voor de verhuur beschikbaar. De unit kent een vloeroppervlakte van circa 114 m² verdeeld over circa 57 m² bedrijfsruimte op de begane grond alsmede circa
57 m² kantoorruimte op de eerste verdieping.

De unit is uitermate geschikt voor ondernemers welke naast kantoorruimte ook nog een opslag en/of werkruimte nodig hebben. Te denken valt aan handelsorganisaties, hoveniers, webshops, installatiebedrijven, agenturen, designers e.d.

Bedrijventerrein “BUSINESSPARK 27” voldoet aan de nieuwste normen van het bouwbesluit, zowel de binnen als buitenzijde van de bedrijfsruimte zijn van buitgewoon hoge kwaliteit en kennen daardoor een mooie representatieve uitstraling. Daarnaast zijn de bedrijfsunits zeer duurzaam en gebruiksvriendelijk.

Bereikbaarheid
Het bedrijvenpark is gelegen aan de snelweg A27 richting Almere of Utrecht. Tevens voegt u met enkele autominuten in op de snelweg A1 richting Amersfoort of Amsterdam. Naast een uitstekende bereikbaarheid is ook de natuur en de horeca dichtbij, denk hierbij aan het Gooimeer met Blaricum aan Zee en restaurant Bruis. Kortom een uitstekende locatie!

Opleveringsniveau:
De bedrijfsunit wordt in compleet afgebouwde staat opgeleverd, inhoudende dat de navolgende voorzieningen zijn aangebracht in de bedrijfsunit:
- gestucte en wit geschilderde wanden;
- vloerafwerking (kantoorruimte);
- systeemplafond of afgewerkt open plafond met led verlichting (kantoorruimte);
- kabelgoten inclusief stopcontacten en internet punten;
- toilet;
- pantry inclusief vaatwasser en koelkast;
- verwarming (bedrijfsruimte);
- overheaddeur;
- extra daglichtkoepel.

Huurprijs:
De huurprijs voor de bedrijfsunit bedraagt € 1.350,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten:
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de benodigde contracten inzake levering van water en elektra. De Vereniging van Eigenaren is nog in oprichting derhalve zijn de maandelijkse VvE kosten nog niet bekend.

Parkeergelegenheid:
De bedrijfsunit heeft 1 parkeerplaats ter beschikking op eigen terrein.

Bestemming:
Bedrijfsruimte-en /of kantoorruimte; conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 2, 3.1 en 3.2 van de staat bedrijfsactiviteiten toegestaan. Detailhandel is behoudens vrijstellingen niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurtermijn:
In overleg.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand


()