Hilvertsweg 121 – Hilversum

€ 995,- per maand excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
LiggingWijkwinkelcentrum
Oppervlakte74 m2
Deelverhuur vanaf74 m2
HoofdbestemmingKantoorruimte
Service kosten € 37.5,- per vierkante meter per jaar
Prijs € 995,- per maand excl. btw

Gelegen op een prominente hoek aan de Gijsbrecht van Amstelstraat hoek Hilvertsweg een voormalig bankkantoor van de Rabobank is circa 74 m² kantoorruimte, gelegen op de eerste verdieping beschikbaar. Deelverhuur (per kamer) behoort ook tot de mogelijkheden.

Het kantoorgebouw bevindt zich centraal op de levendige Gijsbrecht van Amstelstraat. Voor een zakelijke afspraak of een lunch vindt u tal van horecaangelegenheden op loopafstand bij u in de buurt.

Hilversum vormt het centrum van het Gooi met circa 85.000 inwoners en is daarnaast de mediastad van Nederland. De omroepen, de talloze winkels, het onderwijs en de dienstensector trekken veel mensen van buiten de plaats aan. Er zijn verschillende winkelcentra in Hilversum waar consumenten uitgebreid kunnen winkelen, waaronder de Gijsbrecht van Amstelstraat.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
• toiletgroep;
• pantry;
• huidige vloerbedekking;
• gestucte wanden;
• gestucte plafonds;
• huidige kabelgoten.

Parkeergelegenheid:
Er kan direct voor en naast het pand geparkeerd worden (betaald parkeren).

Bestemming:
Kantoordoeleinden.

Aanvangshuurprijs:
De aanvangshuurprijs voor het geheel bedraagt € 995,- per maand exclusief BTW, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen.

Servicekosten:
Huurder is een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd ter grootte van € 37,50 per m² op jaarbasis exclusief BTW, inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
• levering van gas, water en elektra en het vastrecht dienaangaande;
• glasbewassing buitenzijde;
• onderhoud aanwezige installaties;
• glasverzekering;
• administratiekosten 5%.

Verhuurder heeft het recht om het voorschotbedrag aan te passen indien blijkt dat de hoogte van het bedrag ontoereikend is en/of de omvang van het pakket van leveringen en diensten uit te breiden als daartoe aanleiding bestaat.

Jaarlijks, of zoveel eerder als de huurovereenkomst eindigt, zal verrekening tussen partijen plaatsvinden aan de hand van de werkelijk betaalde nota’s, waarbij toerekening geschiedt middels het gehuurde vloeroppervlak ten opzichte van het totale verhuurbare vloeroppervlak in kantoorgebouw. Aan de leegstaande ruimten zal in redelijkheid een toedeling plaatsvinden, cq een redelijke verdeelsleutel door de verhuurder worden voorgesteld.

Huurtermijn:
De voorkeur gaat uit naar drie jaar met telkens drie verlengingsjaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van zes maanden. Een kortere huurtermijn is echter bespreekbaar.

Aanvaarding:
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting inclusief de servicekosten en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Onder- / overmaat metrage:
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

RM & RT Makelaar & Taxateur
N. (Niels) Bunt RM RT
06 - 30 243 321
niels@castanea.nl