Kampstraat 35-41 – Hilversum

€ 2.750,- per maand excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
LiggingWijkwinkelcentrum
Oppervlakte265 m2
Deelverhuur vanaf265 m2
HoofdbestemmingWinkelruimte
Prijs € 2.750,- per maand excl. btw

Hilversum de mediastad van Nederland, alle publieke omroepen en enkele commerciële omroepen zijn hier gevestigd. De gemeente Hilversum is met circa 85.000 inwoners de grootste gemeente in de regio Gooi en Vechtstreek. Door zijn omvang en centrale ligging in het gebied vervult Hilversum een regionale functie. De bereikbaarheid van Hilversum met het openbaar vervoer is uitstekend. Vanuit meerdere invalswegen is Hilversum ook met de auto goed te vinden en vanaf de centrumring staat de route naar de vijf parkeergarages in het hart van Hilversum goed aangegeven.

Object
Door de riante frontbreedte van circa 28 meter kun je de zichtbaarheid van je winkel maximaliseren.
De winkel bevindt zich op steenworp afstand van het kernwinkelcentrum van Hilversum. De nabijgelegen winkelstraten zijn de Groest, de Leeuwenstraat, Spuisteeg, Spoorsteeg en de Biersteeg. De winkelruimte ligt aan een drukke fietspad en autoweg, welke richting het centrum en de nabijgelegen politiebureau gaan. Er zijn 3 entrees aanwezig aan de winkelruimte, dit biedt flexibiliteit in de keuze van de winkel indeling.

Vloeroppervlak
Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
De winkel kent een totaal bruto vloer oppervlakte van 265 m² op de begane grond.

Opleveringsniveau
De winkel is voorzien van:
-winkelpui;
-basis elektra;

Parkeergelegenheid
Parkeren aan de straat alsmede nabijgelegen parkeergarages bevinden zich bij het Hilvertshof, Gooische Brink en City Parking en bevinden zich op korte loopafstand.

Aanvangshuurprijs
De aanvangsprijs huurprijs is € 2.750,- exclusief BTW per maand.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
Huurder dient de meters betreffende gas, water en elektra op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden. Afwijkende huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis
van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Hilversum geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik voor detailhandel, horecabedrijven, dienstverlening, maatschappelijke bedrijven en ondernemingen in de creatieve sector.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

Retail specialist
S.R. (Stephen) Heinlein
06 - 22 346 340
stephen@castanea.nl
Backoffice - PA
A.E. (Annefleur) Munnichs-Barbas
035 - 646 00 50
annefleur@castanea.nl