Kobaltstraat 5A – Naarden

€ 675,- per maand excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
LiggingBedrijventerrein
Oppervlakte100 m2
Deelverhuur vanaf100 m2
HoofdbestemmingBedrijfsruimte
Prijs € 675,- per maand excl. btw

Op het bedrijven Gooimeer Zuid in Naarden is een ruime bedrijfshal van circa 100 m² aan de Kobaltstraat 5a te huur. De ruimte is gelegen op de begane grond en uitstekend te gebruiken als bedrijfs- en/of opslagruimte.

Het bedrijventerrein Gooimeer-Zuid wordt gekenmerkt als een zeer levendig bedrijventerrein met een grote diversiteit aan ondernemingen en een zeer goede bereikbaarheid door de ligging nabij de op - en afrit van de snelweg de A1.

Beschikbaarheid:
De begane grond bestaat uit een ruime hal met een vrije hoogte van 3 meter. De ruimte is middels een gezamenlijke entree via een overheaddeur alsmede een separate loopdeur bereikbaar. De ruimte beschikt over een glad afgewerkte vloeistofdichte betonvloer en een brede elektrische bedienbare overheaddeur. Dit biedt de mogelijkheid om een aanhanger en/of auto binnen te zetten.

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief de volgende voorzieningen:
- elektrisch bedienbare overheaddeur;
- toegankelijk via separate loopdeur;
- vloeistofdichte betonvloer;
- vrije hoogte van circa 3 meter;
- TL verlichtingsarmaturen;
- verwarming middels CV radiatoren;
- wasbak;
- toiletvoorziening (medegebruik).

Aanvangshuurprijs:
De aanvangshuurprijs bedraagt € 675,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten:
Er is reeds een vast bedrag in de huurprijs verwerkt voor de levering en het verbruik van gas en water. De kosten voor de elektriciteit zullen op basis van een tussenmeter aan huurder worden doorbelast.

Parkeren:
Aan de voorzijde van de bedrijfsruimte bevinden zich openbare parkeerplaatsen. In de verdere omgeving zijn voldoende openbare parkeermogelijkheden.

Aanvaarding:
In overleg, beschikbaar per 1 september 2021.

Huurtermijn:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

Vastgoedadviseur
M.C. (Maarten) Klein
06 – 53 245 452
maarten@castanea.nl