Lindenlaan 20A – Huizen

€ 1.750,- per maand excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
Oppervlakte93 m2
HoofdbestemmingWinkelruimte
Service kosten € 215,- per maand
Prijs € 1.750,- per maand excl. btw

Huizen heeft een groeiend verzorgingsgebied van thans circa 45.000 inwoners en een belangrijke waterrecreatie- en centrumfunctie. Inwoners van de regio Gooi en Vechtstreken komen in Huizen recree¨ren en winkelen. Ook steeds meer bewoners van het aangrenzende deel van de provincie Flevoland ontdekken de aantrekkelijke mogelijkheden van Huizen. Met de wegverbinding via de Stichtse Brug en de veerdienst over het Gooimeer ligt een dagje Huizen voor inwoners van Almere, Lelystad en Zeewolde gemakkelijk binnen handbereik. In het levendige hart van het centrum liggen moderne gespecialiseerde winkels, boetiekjes, restaurants, cafe´s en vestigingen van landelijke winkelbedrijven.

Object
Het object is gelegen op een toplocatie aan de winkelpromenade van het winkelhart in Huizen. Het betreft een winkelruimte van circa 93,5 m2. De winkel is gepositioneerd naast Albert Heijn, Kruidvat, Hans Anders en vele andere landelijke en lokale detaillisten.

Vloeroppervlak
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De hierna genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

De winkelruimte omvat circa 93,5 m2 bruto vloeroppervlak, als volgt verdeeld:
- winkelruimte circa 88,5 m2;
- dagverblijf/toilet circa 5 m2.

De winkelruimte kent een frontbreedte van circa 5 meter.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt in de huidige staat als casco verhuurd met pantry en toilet. Radiatoren zijn aangesloten op een gemeenschappelijk verwarmingssysteem (CV-installatie).

Parkeergelegenheid
Er is voldoende gratis parkeren aanwezig in het centrum van Huizen, bijvoorbeeld in een van de parkeergarages. Parkeren met blauwe schijf.

Aanvangshuurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.750,- per maand, exclusief BTW.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
Voorschot servicekosten bedraagt € 1.080,- excl. BTW per jaar.
Hiervoor worden de volgende diensten geleverd:
- Onderhoud gemeenschappelijke installaties
- Schoonmaak Winkelcentrum
- Gasverbruik t.b.v. CV ketel
- Onderhoud CV ketel
- Divers klein onderhoud (planmatig)
- Administratiekosten

De energiekosten bedragen op basis van voorschotbijdrage € 1.500,- per jaar, excl. BTW.

Huurtermijn
In overleg tussen partijen te bepalen.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Waarborg
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal geen daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Huizen geeft aan dat de gronden bestemd zijn voor het gebruik als centrum doeleinden, derhalve is de winkelruimte uitermate geschikt voor het gebruik als ruimte voor: detailhandel.

Energielabel
Het object heeft energielabel B.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

Retail specialist
S.R. (Stephen) Heinlein
06 - 22 346 340
stephen@castanea.nl