Lindenlaan 20B – Huizen

€ 1.350,- per maand excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
Oppervlakte61 m2
Deelverhuur vanaf61 m2
HoofdbestemmingWinkelruimte
Service kosten € 155,- per maand
Prijs € 1.350,- per maand excl. btw

Huizen heeft een groeiend verzorgingsgebied van thans circa 45.000 inwoners en een belangrijke waterrecreatie- en centrumfunctie. Inwoners van de regio Gooi en Vechtstreken komen in Huizen recreëren en winkelen. Ook steeds meer bewoners van het aangrenzende deel van de provincie Flevoland ontdekken de aantrekkelijke mogelijkheden van Huizen. Met de wegverbinding via de Stichtse Brug en de veerdienst over het Gooimeer ligt een dagje Huizen voor inwoners van Almere, Lelystad en Zeewolde gemakkelijk binnen handbereik. In het levendige hart van het centrum liggen moderne gespecialiseerde winkels, boetiekjes, restaurants, cafés en vestigingen van landelijke winkelbedrijven.

Object
Gelegen op mooie hoek locatie aan de winkelpromenade van het winkelhart van Huizen een winkelruimte, van circa 61 m². De winkel met een hoge attentiewaarde door haar hoekligging, ligt o.a. naast Albert Heijn, Kruidvat, Hans Anders en vele andere landelijke en lokale detaillisten.

Vloeroppervlak
De winkelruimte omvat circa 61 m² bruto vloeroppervlak.
De winkelruimte kent een frontbreedte van circa 5 m¹.

Opleveringsniveau
De winkelruimte is voorzien van:
- winkelpui;
- basis elektrische installatie;
- pantry en toilet;
- overige voorzieningen ten behoeve van de exploitatie van Indonesische delicatessen. Overnamebedrag + specificatie van de voorzieningen wordt op verzoek verstrekt.

Parkeergelegenheid
Er is voldoende gratis parkeren aanwezig in het centrum van Huizen, bijvoorbeeld in een van de parkeergarages. Parkeren met blauwe schijf.

Aanvangshuurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.350,- per maand, exclusief BTW.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
Er wordt een voorschotbedrag in rekening gebracht ter grootte van € 1.861,20 per jaar, voor de navolgende voorzieningen:
1. Elektrakosten
2. Gaskosten
3. Algemeen klein onderhoud
4. Onderhoud technische installaties
5. Onderhoud verlichting
6. Schoonmaakonderhoud
7. Glas- en gevelreiniging
8. Vuilafvoer
9. Alarmopvolging
10. Surveillance
Dit bedrag is exclusief servicekosten voor warmte.

Huurtermijn
In overleg tussen partijen te bepalen.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Waarborg
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting en de
verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Huizen geeft aan dat de gronden bestemd zijn voor het gebruik als centrum doeleinden, derhalve is de winkelruimte uitermate geschikt voor het gebruik als ruimte voor: detailhandel.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

Retail specialist
S.R. (Stephen) Heinlein
06 - 22 346 340
stephen@castanea.nl