Nieuwe ‘s-Gravelandseweg 16 – Bussum

€ 225,- per vierkante meter per jaar excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
LiggingLandelijk gebied
Oppervlakte625 m2
Deelverhuur vanaf173 m2
HoofdbestemmingKantoorruimte
Prijs € 225,- per vierkante meter per jaar excl. btw

De kantoorvilla is gelegen aan het begin van de gewilde wijk Het Spiegel, dicht tegen het centrum aan. De villa is gebouwd in 1855 en bevat nog vele authentieke stijlkenmerken en heeft een uitzonderlijk hoog afwerkingsniveau. De prachtige klassieke elementen bepalen de sfeer die ver voorbij gaan aan een standaard kantoorruimte! Dit is een gebouw wat uw klanten zich zullen herinneren.

Locatie:
De ligging is gunstig, nabij afslag van de A1; Naarden Bussum. Amsterdam, Almere, Amersfoort en Utrecht zijn allen binnen 30 autominuten bereikbaar. Gecombineerd met een ruim parkeerterrein met aansluiting voor elektrische auto's is dit uitzonderlijk goed. Het pand ligt op steenworp afstand van het NS-station Naarden Bussum met directe verbinding met Amsterdam Centraal. Het winkelcentrum van Bussum is op loopafstand. Dat kenmerkt zich door veel horeca met leuke terrasjes.

Algemeen:
- Glasvezel en netwerkbekabeling;
- Klimaatsysteem;
- Overal vloerbedekking;
- Gestucte wanden;
- Inbouwarmaturen;
- Alarm en brandmeldsysteem;
- Lampen van Brandt en Van Egmond;
- Prachtig trappenhuis met handgemaakte trap van Amerikaans esdoorn.
- Vrijwel alle ramen en kozijnen zijn nieuw en van isolerende beglazing voorzien. Wel in originele stijl gemaakt.
- Het dak en ook de muren zijn vrijwel volledig geïsoleerd.

Indeling:
Alle verdiepingen zijn voorzien van hoge plafonds met fraai stukwerk en originele details. Door de hoge ramen is er veel daglicht.

Souterrain (147 m²): Lunchruimte met keuken, bestuurskamer (14 pers.), vergaderruimte (18 pers.), vloerverwarming, klimaatsysteem en toiletten. De ruimte zijn voorzien van daglicht.

Begane grond (198 m²): Ruime chique entree, 2 royale kantoorkamers, 1 directiekamer, 1
spreekkamer, printer/postkamer, toiletten, serverruimte, keuken, elektrische zonwering.

1e verdieping (157 m²): 4 ruime kantoorkamers waarvan 2 met balkon, toiletten en pantry.

2e verdieping (123 m²): Zolderverdieping met 2 ruime kantoorkamers, 1 kleine kantoorkamer, toilet, pantry.

Buitenterrein: royale tuin en parkeerterrein voor circa 25 auto's met een automatisch hek.

Huurmogelijkheden:
Het pand is in zijn geheel te huur, maar deelverhuur is ook mogelijk. U krijgt dan een verdieping en een gezamenlijke gebruik van de vergaderruimten in het souterrain:

De begane grond: 198 m² + 50 m²: € 74.400,- per jaar
De eerste verdieping: 157 m² + 50 m: € € 41.400,- per jaar.
De tweede verdieping: 123 m² + 50 m²: € 21.625,- per jaar.
De gehele kantoorvilla: € 140.625,- per jaar.

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Servicekosten:
De servicekosten zijn nader te bepalen.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Het parkeerterrein is voor algemeen gebruik. Bij deelverhuur worden de parkeerplaatsen naar rato verdeeld.

Energieprestatiecertificaat:
Bij het plaatsen van dit object op internet is nog geen energieprestatiecertificaat beschikbaar. Deze zal op korte termijn, doch voor het sluiten van de huurovereenkomst beschikbaar gemaakt worden.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de kosten voor parkeren, de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Echter, afwijkingen of interpretatieverschillen vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

Makelaar & Taxateur
mr. S.H. (Bas) Bakker RM RT
06 - 54 220 914
bas@castanea.nl