Nieuwe ‘s-Gravelandseweg 1M – Bussum

€ 1.200,- per maand excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
LiggingOverig
Oppervlakte80 m2
Deelverhuur vanaf80 m2
HoofdbestemmingKantoorruimte
Prijs € 1.200,- per maand excl. btw

Op een uitstekende zichtlocatie aan de Nieuwe ’s-Gravelandseweg 1M te Bussum is circa 80 m² zelfstandige ruimte voor de verhuur beschikbaar. De beschikbare ruimte kent een oppervlakte van circa 50 m² op de begane grond alsmede 30 m² gelegen in de kelder. De klassieke elementen bepalen de sfeer die ver voorbij gaan aan een standaard kantoorruimte.

Locatie:
De ligging is gunstig, nabij afslag van de A1; Naarden Bussum. Amsterdam, Almere, Amersfoort en Utrecht zijn allen binnen 30 autominuten bereikbaar. De villa ligt op steenworp afstand van het NS-station Naarden Bussum met directe verbinding met Amsterdam Centraal. Het winkelcentrum van Bussum is op loopafstand. Dat kenmerkt zich door veel horeca met leuke terrasjes.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in casco gerenoveerde staat opgeleverd, inclusief de navolgende voorzieningen:

- wanden en plafond gereed voor stucwerk;
- basis elektra aansluiting verwerkt in de wanden;
- elektra aansluitingen voor het aanbrengen van verlichting;
- gerenoveerde toiletvoorziening;
- geschilderde buitenzijde;
- vloer gereed voor het leggen van een vloer.

In overleg met de verhuurder kan het opleveringniveau verder worden uitgewerkt

Aanvangshuurprijs:
De aanvangshuurprijs van het gehuurde bedraagt
€ 1.200,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten:
huurder dient zelf abonnementen af te sluiten voor de levering van gas, licht en water in het gehuurde.

Parkeren:
Op loopafstand zijn er diverse betaalde als onbetaalde parkeervoorzieningen.

Bestemming:
Volgens het bestemmingsplan mogen bedrijven die binnen categorie 2 van de sub bestemming Gemengde Doeleinden vallen zich hier vestigen. De beschikbare ruimte is gunstig gelegen en is hierdoor zeer geschikt als kantoorruimte, horeca, detailhandel of dienstverlening. Bij twijfel dienen de kandidaat huurders zelf de gemeente te raadplegen.

Beschikbaarheid:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Energielabel
Het object heeft energielabel .... (volgt z.s.m.)

Verhuurder is bekend met de regeling in het Bouwbesluit 2012 (als gewijzigd in oktober 2018) op grond waarvan kantoorgebouwen of gebouwen waarvan een kantoorgebouw deel uitmaakt meer dan 100 m² kantoor- en nevenfuncties heeft, uiterlijk op 1 januari 2023 minimaal moeten beschikken over een energie-index van 1,3 of beter.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

Vastgoedadviseur
M.C. (Maarten) Klein
06 – 53 245 452
maarten@castanea.nl