Oud-Loosdrechtsedijk 69E – Loosdrecht

€ 1.150,- per maand excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
LiggingBedrijventerrein
Oppervlakte143 m2
Deelverhuur vanaf143 m2
HoofdbestemmingBedrijfsruimte
Aantal parkeerplaatsen2
Service kosten € 350,- per maand
Prijs € 1.150,- per maand excl. btw

Op een rustige locatie in Loosdrecht met een goede verbinding richting Hilversum en Amsterdam is een bedrijfsunit voor de verhuur beschikbaar ter grootte van circa 143 m² b.v.o. De unit maakt onderdeel uit van een complex met diverse kantoor- en bedrijfsunits en ligt op een kleinschalig terrein, veilig en afgesloten.

De unit is multifunctioneel in te delen en is bij uitstek geschikt voor een showroom en/of bedrijfsruimte.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd, inclusief de navolgende voorzieningen:
• glazen pui met openslaande deuren;
• afgestreken betonnen vloer;
• vloerbelasting 2.000 kg/m²;
• systeemplafond met verlichtingsarmaturen (gedeeltelijk);
• verwarming door middel van gas cv radiatoren;
• airco units;
• glad afgewerkte wanden;
• roldeur (buiten);
• pantry;
• toiletten.

Parkeergelegenheid:
Huurder krijgt de beschikking over twee parkeerplaatsen gelegen direct naast het gehuurde. Hiervoor is geen aanvullende huurbetalingsverplichting verschuldigd.

Aanvangshuurprijs:
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.150,- per maand exclusief BTW, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen.

Servicekosten:
Huurder is een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd ter grootte van € 350,- exclusief BTW per maand, inzake de levering van gas, water en elektra alsmede het vastrecht dienaangaande. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van de aanwezige tussenmeters.

Bijzondere bepalingen:
Bedrijfsactiviteiten dienen uitsluitend plaats te vinden tussen 07.00 uur en 21.00 uur. Op zon- en feestdagen dienen door huurder in of om het gehuurde géén (bedrijfs)activiteiten te worden ondernomen.

Huurtermijn:
In overleg.

Aanvaarding:
Per augustus 2021, eerder in overleg.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de kosten voor parkeren, de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

RM & RT Makelaar & Taxateur
N. (Niels) Bunt RM RT
06 - 30 243 321
niels@castanea.nl
Vastgoedadviseur
M.C. (Maarten) Klein
06 – 53 245 452
maarten@castanea.nl