Oude Raadhuisplein 18 – Huizen

€ 3.750,- per maand excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
LiggingWinkelgebied stadscentrum
Oppervlakte200 m2
Deelverhuur vanaf200 m2
HoofdbestemmingWinkelruimte
Prijs € 3.750,- per maand excl. btw

Huizen heeft een verzorgingsgebied van circa 45.000 inwoners en een belangrijke waterrecreatie- en centrumfunctie. Inwoners van de regio Gooi en Vechtstreken komen in Huizen recreëren en winkelen. De omvang van deze passantenstroom bedraagt meer dan 150.000 bezoekers per week. Ook steeds meer bewoners van het aangrenzende deel van de provincie Flevoland ontdekken de aantrekkelijke mogelijkheden van Huizen. Met de wegverbinding via de Stichtse Brug en de veerdienst over het Gooimeer ligt een dagje Huizen voor inwoners van Almere, Lelystad en Zeewolde gemakkelijk binnen handbereik. In het levendige hart van het centrum liggen moderne gespecialiseerde winkels, boetiekjes, restaurants, cafés en vestigingen van landelijke winkelbedrijven.

Ligging:
Deze unieke hoekwinkel is gelegen op de beste en mooiste plek van Huizen, de A1 locatie van het centrum. Door de ligging aan het centrale plein waar alle winkelstraten op uit monden, en de ligging op de hoek heeft men een gegarandeerde attentiewaarde en de hoogwaardigste passantenstroom van Huizen.

Object:
De winkel kent een verkoopoppervlakte op de parterre van circa 95 m², alsmede een verkoopsouterrain van circa 70 m². De secundaire winkelvoorzieningen waaronder het toilet, zijn gevestigd in het souterrain.

Opleveringsniveau:
De winkelunit wordt in huidige casco staat opgeleverd inclusief moderne winkelpui, systeemplafond, gedeeltelijk plavuizen vloer en toiletunit.

Bestemmingsplan:
Het thans vigerende bestemmingsplan biedt uitstekende mogelijkheden voor:
- detailhandel;
- horeca uit ten hoogste categorie 2.

Energielevering:
De huurder dient de meters betreffende de levering van gas, elektra en water op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan desbetreffende openbare nutsbedrijven.

Aanvaarding:
Het object is in overleg tussen de partijen te aanvaarden.

Gunning:
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Volledige omschrijving

Wij vertellen je graag meer over dit pand

Retail Makelaar
J.W.M. (Joost) Albersen
06 – 11 621 913
joost@castanea.nl
Backoffice - PA
A. (Annefleur) Munnichs-Barbas
035 - 646 00 50
annefleur@castanea.nl