Populierenlaan 6 – Baarn

€ 725,- per maand excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
LiggingIn woonwijk
Oppervlakte50 m2
Deelverhuur vanaf50 m2
HoofdbestemmingKantoorruimte
Service kosten € 60,- per maand
Prijs € 725,- per maand excl. btw

Op een uitstekende locatie in Baarn Noord bieden wij een gerieflijke kantoor- en/of praktijkruimte te huur aan ter grootte van circa 50 m² v.v.o. De Populierenlaan is centraal gelegen in de gezellige bomenbuurt en vlakbij het centrum van Baarn. De ruimte maakt deel uit van een kleinschalig bedrijfsgebouw in een woonwijk. De opzet, gemoedelijke sfeer en uitstekende bereikbaarheid maken deze ruimte zeer geschikt voor dienstverlenende beroepen: het bestemmingsplan biedt ruime mogelijkheden.

Als u er niets voor voelt om anoniem op een grootschalig bedrijfsterrein terecht te komen, maar op zoek bent naar een goed onderhouden ruimte in een woonomgeving, waar u met relatief weinig middelen uw persoonlijke sfeer en uitstraling kunt creëren, dan is dit een unieke kans.

Indeling:
De vrijwel rechthoekige bedrijfsruimte (ca 9.50 x 4.80) heeft een voorpui met vensters en is daardoor aangenaam licht. De ruimte is vrij recent voorzien van een laminaat houten vloer en beschikt over
een pantry. Er is tevens een toiletruimte, die wordt gedeeld met de huurders van het naastgelegen pand. In de directe nabijheid van het pand zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de huidige, complete staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:

• voorpui met vensters;
• raamdecoratie;
• laminaat vloer;
• pantry;
• toilet met fontein (medegebruik);
• plafond met verlichtingsarmaturen;
• verwarming middels radiatoren.

Aanvangshuurprijs:
De aanvangshuurprijs bedraagt € 725,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen op basis van voorschotbijdrage € 60,- per maand exclusief BTW. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van de werkelijke kosten. De levering van gas, water en elektra wordt door de naastgelegen huurder verzorgt.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk op de openbare parkeervoorzieningen in de directe omgeving.

Bestemming:
Volgens het bestemmingsplan mogen bedrijven die binnen categorie 1 vallen zich hier vestigen. De beschikbare ruimte is gunstig gelegen en is hierdoor zeer geschikt voor dienstverlenende beroepen zoals een schoonheidssalon, kapperszaak, pedicure praktijk, fysiotherapie, adviesbureau. Bij twijfel dienen de kandidaat huurders zelf de gemeente te raadplegen.

Beschikbaarheid:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Echter, afwijkingen of interpretatieverschillen vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

Vastgoedadviseur
M.C. (Maarten) Klein
06 – 53 245 452
maarten@castanea.nl