Raadhuisstraat 6 te Huizen - Huizen

€ 550.000,- kosten koper
Bekijk alle foto's
LiggingWinkelgebied stadscentrum
Totale huursom€ 1

Algemeen:
Huizen heeft een verzorgingsgebied van circa 45.000 inwoners en een belangrijke waterrecreatie- en centrumfunctie. Inwoners van de regio Gooi en Vechtstreken komen in Huizen recreëren en winkelen. De omvang van deze passantenstroom bedraagt meer dan 150.000 bezoekers. Ook steeds meer bewoners van het aangrenzende deel van de provincie Flevoland ontdekken de aantrekkelijke mogelijkheden van Huizen. Met de wegverbinding via de Stichtse Brug en de veerdienst over het Gooimeer ligt een dagje Huizen voor inwoners van Almere, Lelystad en Zeewolde gemakkelijk binnen handbereik. In het levendige hart van het centrum liggen moderne gespecialiseerde winkels, boetiekjes, restaurants, cafés en vestigingen van landelijke winkelbedrijven.

Object:
Dit markante winkel-woonhuis met bedrijfsruimte is gesitueerd in het hard van het winkelcentrum van Huizen. Omliggende partijen zijn onder andere de publiekstrekkers Expert, de Natuurwinkel, Corduroy en Etos.
Het onroerend goed biedt uitstekende benuttings-/ontwikkelingsmogelijkheden.
Indien u een mooie belegging zoekt met diverse verhuur mogelijkheden op een goede locatie in het Gooi dan zal ik de mogelijkheden van deze propositie zeker bestuderen.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit beleggingsobject

Winkel- & beleggingsexpert
R.J. (Ronald) Majoor
06 – 54 220 915
ronald@castanea.nl