Robert Peereboomweg 1825&26 – Haarlem

€ 250.000,- excl. btw vrij op naam
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
LiggingBedrijventerrein
HoofdbestemmingBedrijfsruimte
NevenbestemmingBelegging
Prijs € 250.000,- excl. btw vrij op naam

Met trots presenteren we Unity Haarlem aan je: een hip, trendy en duurzaam gebouwd bedrijfsverzamelgebouw van vier gestapelde verdiepingen met in totaal 70 zelfstandige units.
De eerste gaan NU in de verkoop tegen een zéér aantrekkelijke prijs. Wees er dus snel bij!
De units zijn onderling te koppelen, zodat de units vergroot kunnen worden.
In deze aanbieding willen wij de unit 25 gekoppeld met unit 26 uitlichten. Het totale metrage van deze functionele gekoppelde unit is 138 m² BVO en gelegen op de 1e verdieping de prijs bedraagt € 250.000,- V.O.N. excl. BTW.

Locatie
Unity Haarlem wordt gerealiseerd in de Waarderpolder aan de Robert Peereboomweg 18 in Haarlem. De locatie is super centraal gelegen: vlakbij Amsterdam, een kwartier rijden van Schiphol, op loopafstand van treinstation Spaarnwoude en slechts vijf minuten fietsen van de historische binnenstad van Haarlem. Dankzij een indoor hellingbaan met een breedte van 3,1 m tussen de kolommen, zijn alle 70 units bereikbaar per auto en/of busje; óók op de vierde verdieping!

Algemeen
De units worden gebouwd met hoogwaardig materiaal conform de nieuwste bouwbesluitnormen en zijn zowel binnen als buiten onderhoudsvriendelijk en van hoge kwaliteit. De ruimte mag niet als particulier opslag worden benuttigd, maar verder ben je helemaal vrij om de unit naar eigen wens in te delen en te richten conform het fungerende bestemmingsplan.

De kleinschalige, courante units zijn beschikbaar vanaf circa 54 m² en kunnen worden gekoppeld. Door de aantrekkelijke prijzen, kleinschaligheid en het feit dat de units te koppelen zijn, zijn de units bij uitstek geschikt voor (startende) creatieve ondernemers die naast een werkplaats ook een atelier of showroom nodig hebben. Vrij parkeren kan in het verzamelgebouw zelf.

Unity units zijn uitstekend verhuurbaar en vormen daarmee een solide, waardevaste investering of belegging. Meer weten kijk op unity-haarlem .nl of neem gerust contact met ons op.
Castanea Bedrijfsmakelaars | 035-6460050 | info @castanea .nl
Broersma Werken | 020 305 97 97 | werken @broersma .nl
We horen graag van je!

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

Backoffice - PA
A.E. (Louise) van Leeuwen
035 - 646 00 50
louise@castanea.nl