‘s-Gravelandseweg 8E – Hilversum

€ 1.250,- per maand excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
LiggingWinkelgebied stadscentrum
Oppervlakte175 m2
Deelverhuur vanaf175 m2
HoofdbestemmingKantoorruimte
Prijs € 1.250,- per maand excl. btw

Midden in het centrum van Hilversum, maar op een rustig gelegen locatie, is circa 175 m² kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. De kantoorruimte heeft een zelfstandige entree op de begane grond, de kantoorruimte is gedeeltelijk gelegen op de eerste verdieping (circa 55 m²) alsmede de tweede verdieping (circa 120 m²). Het pand is volledig gemoderniseerd.

Bereikbaarheid:
Het kantoorgebouw is gunstig gelegen in het centrum van Hilversum in het hofje achter de kei, links naast de kookwinkel Oldenhoff.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:

- gas cv installatie met radiatoren;
- kabelgoten langs de gevels;
- systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- te openen ramen;
- parketvloer;
- intercominstallatie;
- airconditioning;
- pantry ;
- sanitaire voorzieningen;
- eigen meters voor gas, water en elektra;
- glad afgewerkte wanden.

Huurprijs:
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.250,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten:
Huurder dient zelf de desbetreffende contracten af te sluiten en op naam te zetten inzake de levering van gas, water, elektra alsmede het serviceonderhoud van de technische installaties.

Parkeergelegenheid:
In het hofje kan niet geparkeerd worden, wel is laden en lossen toegestaan. In de nabije omgeving zijn meerdere parkeergarages te vinden, zoals de ‘Gooische Brink’ en cityparking ‘Noordse Bosje’ waar parkeerabonnementen voor afgesloten kunnen worden.

Bestemmingsplan:
Het geldende bestemmingsplan is ‘centrum’, dit houdt in dat zowel kantoren ter plaatse van de functie met functieaanduiding ‘kantoor’ alsmede een onderneming in de creatieve sector.

Huurtermijn:
In overleg.

Aanvaarding:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

Vastgoedadviseur
M.C. (Maarten) Klein
06 – 53 245 452
maarten@castanea.nl