Schoutenstraat 2B – Hilversum

€ 29.500,- per jaar excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Nieuwbouw
LiggingWinkelgebied stadscentrum
Oppervlakte124 m2
Deelverhuur vanaf124 m2
HoofdbestemmingWinkelruimte
Prijs € 29.500,- per jaar excl. btw

Hilversum de mediastad van Nederland, alle publieke omroepen en enkele commerciële omroepen zijn hier gevestigd. De gemeente Hilversum is met circa 85.000 inwoners de grootste gemeente in de regio Gooi en Vechtstreek. Door zijn omvang en centrale ligging in het gebied vervult Hilversum een regionale functie. De bereikbaarheid van Hilversum met het openbaar vervoer is uitstekend. Vanuit meerdere invalswegen is Hilversum ook met de auto goed te vinden en vanaf de centrumring staat de route naar de vijf parkeergarages in het hart van Hilversum goed aangegeven.

Object
De nog te realiseren winkelruimte zal medio mei gereed zijn, welke een gemoderniseerde uitstraling zal hebben De locatie is op steenworp afstand van het kernwinkelcentrum en het bekende horecaplein aan de Kerkstraat. Vanaf dit plein geniet de winkel goede zichtbaarheid vanwege de diverse terrassen en de bloemenkiosk. De Schoutenstraat heeft de passantenstroom tussen de ’s Gravelandseweg en de hoofwinkelstraat de Kerkstraat.
Nabijgelegen winkels zijn onder andere de recent gevestigde Bijbel-In en La Citadella alsmede Jasper Brilservice, Van Schijndel schoenen, Post & Office, D-Reizen, Strating Kids en Sparkelized.

Vloeroppervlak
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
De winkel kent een totaal bruto vloer oppervlakte van 124 m², aan de begane grond.

Opleveringsniveau
De winkel is voorzien van:
-winkelpui;
-basis elektra;
-aansluitingen voor toilet en pantry.

Parkeergelegenheid
Parkeren aan de straat aan de ‘s Gravelandseweg alsmede nabijgelegen parkeergarages bevinden zich bij het Hilvertshof, Gooische Brink en City Parking en bevinden zich op korte loopafstand.

Aanvangshuurprijs
De aanvangsprijs huurprijs is € 29.500,- exclusief BTW per jaar.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
Huurder dient de meters betreffende water en elektra op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden. Afwijkende huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Hilversum geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik voor detailhandel en ondernemingen in de creatieve sector.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

Retail specialist
S.R. (Stephen) Heinlein
06 - 22 346 340
stephen@castanea.nl
Backoffice - PA
A.E. (Annefleur) Munnichs-Barbas
035 - 646 00 50
annefleur@castanea.nl