Vaartweg 26 – Hilversum

€ 1.500,- per maand excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
LiggingWinkelgebied stadscentrum
Oppervlakte96 m2
Deelverhuur vanaf96 m2
HoofdbestemmingWinkelruimte
Prijs € 1.500,- per maand excl. btw

De winkel is gelegen aan de Vaartweg en ligt van oudsher samen met de Havenstraat in de aanloop naar het druk bezochte winkelcentrum van Hilversum. Dit winkelgebied is levendig, goed bereikbaar en wordt gericht bezocht.

Object
De winkel is reeds ingericht en gebruiksklaar voor een kapperszaak. Heeft een eigen entree en opslagruimte. Aan de achterzijde bevinden zich 2 beautysalons welke een eigen entree hebben maar waar de klandizie soms ook gebruikmaken van de hoofdentree.

Vloeroppervlak
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
De winkel kent een totaal bruto vloer oppervlakte van ca. 78 m², aan de begane grond met dagverblijf alsmede een magazijn/kantoorruimte van ca. 18m².

Opleveringsniveau
De winkel is voorzien van:
-winkelpui;
-basis elektra;
-pantry;
-toilet;
-laminaatvloer;
-systeemplafond met verlichting;
-inventaris van een kapperszaak*

*Ter overname wordt aangeboden inventaris van de kapperszaak.

Parkeergelegenheid
Parkeren aan de straat aan de Vaartweg, Havenstraat, ‘s Gravelandseweg alsmede nabijgelegen parkeergarages bevinden zich bij het Hilvertshof, Gooische Brink en City Parking en bevinden zich op korte loopafstand.

Aanvangshuurprijs
De aanvangsprijs huurprijs is € 1.500,- exclusief BTW per maand.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden.

Servicekosten
Huurder dient GWE op haar eigen naam te stellen. Er zal een nader te bepaling verrekening plaatsvinden met de andere huurders.

Huurtermijn
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden. Afwijkende huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Hilversum geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik voor bedrijven uit categorie 1 en 2 en ondernemingen in de creatieve sector.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

Retail specialist
S.R. (Stephen) Heinlein
06 - 22 346 340
stephen@castanea.nl
Backoffice - PA
A.E. (Annefleur) Munnichs-Barbas
035 - 646 00 50
annefleur@castanea.nl