Vogelkersberg 1C – Eemnes

€ 1.500,- per maand excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
LiggingBedrijventerrein
Oppervlakte180 m2
Deelverhuur vanaf180 m2
HoofdbestemmingBedrijfsruimte
Aantal parkeerplaatsen3
Prijs € 1.500,- per maand excl. btw

Op het recent gerealiseerde industrieterrein Zuidpolder te Eemnes is het bedrijvenpark Walnootberg gerealiseerd. Het gehele complex bestaat uit 20 moderne bedrijfsunits gelegen op een af te sluiten terrein. De bedrijfsunits hebben een stoer en hedendaags uiterlijk en zijn ontwikkeld voor de kleinere en groeiende ondernemer.
De unit is onder meer geschikt voor een kantoor en/of showroomruimte.

Voor de verhuur is een bedrijfsunit beschikbaar ter grootte van circa 180 m², verdeeld over circa 90 m² op de begane grond, alsmede circa 90 m² op de eerste verdieping. De unit beschikt over een uitzonderlijk hoog afwerkingsniveau.

Opleveringsniveau huur:
Het gehuurde wordt in de huidige, complete staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:

- Entree voorzien van loopdeur én overheaddeur;
- Ruime raampartij aan de voorzijde;
- Glad afgewerkte wanden;
- Beton/gietvloer;
- Toilet met fontein;
- Pantry met vaatwasser;
- LED verlichting (ter overname);
- Vloerverwarming aangesloten op waterpomp;
- Automatisch gestuurde toegangspoort.

Huurprijs:
De huurprijs van de bedrijfsunit bedraagt € 1.500,- exclusief v.v.e. kosten en exclusief BTW.

Servicekosten:
Huurder is een voorschotbedrag aan servicekosten verschuldigd, het betreft een bedrag ad € 313,45 per kwartaal exclusief BTW en bestaat onder meer uit gebouw gebonden onderhoud aan de installaties, waaronder:

- Onderhoud zonnepanelen en warmtepomp;
- Glasbewassing buitenzijde;
- Terreinonderhoud;
- Onderhoud automatische hekken.

Huurder dient zelf de desbetreffende contracten af te sluiten en op naam te zetten inzake de levering van water en elektra.

Energiezuinig:
Het gehele complex is duurzaam gebouwd. De onderhavige units zijn voorzien van vloerverwarming welke is aangesloten op een warmtepomp. Dit systeem geeft in de zomerperiode heerlijke verkoeling en in de wintermaanden aangename warmte. Voorts zijn er zonnepanelen aangebracht waardoor het energieverbruik zeer laag zal zijn.

Parkeren:
Op het binnenterrein zijn 3 aangewezen parkeerplaatsen beschikbaar behorende bij de unit.

Veiligheid:
Het binnenterrein wordt 's-avonds afgesloten met een automatisch gestuurde toegangspoort. Het terrein wordt bewaakt door middel van camera beveiliging.
Voor de huurder is het terrein 24/7 toegankelijk.

Bestemming
Het vigerend bestemmingsplan is bestemd voor bedrijven die zijn genoemd in de staat van bedrijfsactiviteiten in de categorieën 1 tot en met 2.

Onderverhuur:
Deze verhuur betreft een onderhuursituatie.

Beschikbaarheid:
In overleg.

Huurtermijn:
Verhuurder streeft naar een langdurige huurrelatie.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de kosten voor parkeren, de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

Vastgoedadviseur
M.C. (Maarten) Klein
06 – 53 245 452
maarten@castanea.nl