Westwalstraat 17-B – Naarden

€ 2.450,- per maand excl. btw
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
LiggingIn woonwijk
Oppervlakte210 m2
Deelverhuur vanaf210 m2
HoofdbestemmingKantoorruimte
Prijs € 2.450,- per maand excl. btw

In het sfeervolle Naarden Vesting is aan de Westwalstraat circa 210,7 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.

Naarden is de oudste stad van het Gooi. Door haar strategische, maar ook kwetsbare ligging kent Naarden een rijke en bijzondere historie. Naarden heeft één van de best onderhouden en meest oorspronkelijke verdedigingswerken van de wereld. Dankzij uitgebreide restauraties is het oorspronkelijke karakter goed bewaard gebleven. In de nabije omgeving zijn meerdere toonaangevende bedrijven gehuisvest zoals Het Arsenaal van Jan des Bouvrie.

De Vesting heeft een goede bereikbaarheid per auto vanwege de ligging nabij de snelweg A1 Amsterdam - Amersfoort.

De beschikbare zelfstandige kantoorruimte kent een speelse indeling waardoor ondermemers op een onderscheidende en representatieve wijze kantoor kunnen houden en hun cliënten kunnen ontvangen.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in huidige gerenoveerde staat opgeleverd, inclusief de navolgende voorzieningen:
• alarminstallatie (ingebruikname en doormelding voor rekening van huurder)*;
• gas cv-installatie (2015) met radiatoren en vloerverwarming op de begane grond;
• plafonds met verlichtingsarmaturen;
• begane grond voorzien van epoxy-vloer;
• kabelgoten voorzien van databekabeling (Cat 5)*;
• airco op de eerste verdieping*;
• telefooncentrale *;
• twee exclusieve openhaarden voorzien van gasvuur*;
• radiator omkastingen;
• deels voorzien van vaste kasten;
• keuken voorzien van o.a. een fornuis, vaatwasmachine, koelkast, oven en onder- en bovenkastjes;
• douche met o.a. een design radiator;
• twee zwevende toiletten.

De in dit artikel aangeduide voorzieningen met een * worden om niet beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud, herstel, vervanging of vernieuwing van deze zaken en/of voorzieningen komen geheel voor rekening van huurder.
Het in het gehuurde aanwezige inbouwpakket en voorzieningen waaronder de telefooncentrale en data- en (tele-)communicatiebekabeling behoren niet tot het gehuurde. Onderhoud, reparatie en vervanging van deze voorzieningen zijn voor rekening en risico van huurder.

Parkeergelegenheid:
Huurder dient gebruik te maken van de openbare parkeergelegenheid. Dit kan onder andere op het parkeerterrein "Nieuw Molen" welke tegenover het gehuurde is gelegen en waar uitgebreide faciliteiten zijn.

Aanvangshuurprijs:
De aanvangshuurprijs bedraagt € 2.450,- per maand, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen.

Servicekosten:
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de benodigde leveringscontracten inzake gas, water en elektra en het onderhoud van de aanwezige installaties. Hierbij is huurder verplicht om jaarlijks de ketel een onderhoudsbeurt te laten geven.

Huurtermijn:
Vijf jaar met telkens vijf verlengingsjaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van twaalf maanden.

Aanvaarding:
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting,

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is een NEN 2580 meetrapport opgemaakt. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Echter, afwijkingen of interpretatieverschillen vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

Makelaar & Taxateur
mr. S.H. (Bas) Bakker RM RT
06 - 54 220 914
bas@castanea.nl