Zuiderloswal 5 – Hilversum

€ 725.000,- excl. btw vrij op naam
Bekijk alle foto's
Bouwvorm Bestaande bouw
LiggingBedrijventerrein
Deelverhuur vanaf198 m2
HoofdbestemmingBedrijfsruimte
NevenbestemmingKantoorruimte
Aantal parkeerplaatsen4
Prijs € 725.000,- excl. btw vrij op naam

Te koop nieuwbouw bedrijfs-kantoorruimte in Loft stijl van circa 391 m² b.v.o. gelegen op unieke locatie!

Op voormalige locatie van de Hilversumse Betonmortelcentrale is de afgelopen jaren een duurzaam, hoogwaardig en eigentijds nieuwbouwproject gerealiseerd genaamd Betonhaven. Betonhaven voldoet aan de nieuwste eisen van duurzaamheid en is daarmee klaar voor de toekomst zo voldoet het casco-gebouw aan de nieuwste Bijna Energie Neutrale Gebouwen-eis (BENG).

Betonhaven bestaat uit drie separate bedrijfsverzamelgebouwen, welke zijn opgetrokken uit robuuste en betonnen elementen. In de drie gebouwen zijn 48 bedrijfsunits gerealiseerd met ‘lichte’ industriefunctie. De units kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Van bedrijfsruimte en kantoor tot atelier, studio, showroom, magazijn of een combinatie van deze commerciële bedrijfsactiviteiten. Kortom een diversiteit van bedrijvigheid.

Daarnaast zijn de gebouwen ontworpen in loft architectuur. Een stijl welke zich kenmerkt door veel licht, hoge ruimtes, en een open karakter. Betonhaven is het eerste nieuwbouwproject met bedrijfsverzamelgebouwen in deze stijl.

Bereikbaarheid:
Betonhaven wordt gebouwd op een strategische locatie in Hilversum. De A2 en A27 liggen om de hoek en iedere bezoeker van Bedrijventerrein ‘Het Havenkwartier’ passeert straks de Betonhaven. Ook het ruime aanbod aan (eigen) parkeerplaatsen draagt ook bij aan een goede bereikbaarheid.

Beschikbaarheid:
De bedrijfs-/kantoorunit is gelegen op een gunstige locatie aan de doorgaande weg en heeft door deze unieke ligging een extra ‘USP’ ten opzichte van de andere objecten. De unit heeft een metrage van circa 391 b.v.o., verdeeld over de begane grond (circa 193 m² b.v.o.) en eerste verdieping (circa 198 m² b.v.o.). Door de hoeveelheid daglichttoetreding is het ook mogelijk om de begane grond als showroom te gebruiken.

Opleveringsniveau:
De bedrijfs-/kantoorunit zal casco worden opgeleverd.

‘as is, where is’
Koper aanvaardt het gekochte in de huidige staat, inclusief alle zichtbare en onzichtbare gebreken, op basis van het ‘as is, where is’ principe in de ruimste zin van het woord, dat wil zeggen onder meer in de juridische, technische, milieukundige en feitelijke staat waarin het object verkeert.
Het bepaalde in artikel 7:15, 7:17 en 7:20 tot en met 7:22 Burgerlijk Wetboek is in dat kader ter zake de onderhavige koop uitgesloten.

Koopsom:
De koopsom bedraagt € 725.000,- V.O.N. (excl. BTW)

Servicekosten:
Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen, waaronder tevens begeven het gemeenschappelijke buitenterrein, wordt van rechtswege een VvE opgericht. De koper is verplicht lid te worden van de VvE. de maandelijkse servicekosten moeten nog worden vastgesteld. De maandelijkse bijdrage is o.a. bedoeld inzake de navolgende leveringen en diensten:
- opstalverzekering;
- aansprakelijkheidsverzekering;
- reservering van groot onderhoud, waaronder met name begrepen het dak;
- gevelreiniging;
- onderhoud van evt. gemeenschappelijke groenvoorzieningen;
- gladheidbestrijding op het buitenterrein;
- gemeenschappelijke glasbewassing.

Parkeren:
De unit beschikt over 4 eigen parkeerplaatsen. Aan de voorzijde van de doorgaande weg kan eventueel nog worden geparkeerd, maar dit zijn geen officiële parkeerplaatsen.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Hilversum, sectie O, nummer 2027 A29

Bijlagen op aanvraag beschikbaar:
- bouwtekeningen;
- technische omschrijving;
- kadastrale gegevens;
- bestemmingsplan voorschriften.

Volledige omschrijving

Delen

Wij vertellen je graag meer over dit pand

RM & RT Makelaar & Taxateur
N. (Niels) Bunt RM RT
06 - 30 243 321
niels@castanea.nl