Aankoopbegeleiding

Recent onderzoek heeft aangewezen dat het inschakelen van een aankoopmakelaar gemiddeld 4 procent voordeliger is dan wanneer je zelf de onderhandelingen doet voor de aankoop van commercieel vastgoed. Ben je ook van plan om te investeren? Doe dit dan geheel zonder risico. Het inschakelen van aankoopbegeleiding scheelt je kosten en ontzorgt je tijdens het gehele aankooptraject.

Natuurlijk begrijpen we dat je zelf de regie in handen wil houden. En dat een advies volledig vrijblijvend dient te zijn. Daarom is elke situatie anders. Waar de ene voldoende kennis heeft over de markt, heeft de andere een onafhankelijk advies nodig over passend aanbod. Castanea Bedrijfsmakelaars zorgt voor passende aankoopbegeleiding volledig op maat. Op de manier die past bij zijn of haar huidige situatie.

Wat is aankoopbegeleiding?

Aankoopbegeleiding houdt simpelweg in dat de makelaars van Castanea jouw begeleiden tijdens het aankoopproces van die ene winkelruimte, het bedrijfspand of het kantoor waar jij geïnteresseerd in bent. Van een hypotheek aanvragen, het bezichtigen van een bedrijfspand, tot aan de onderhandelingen wordt je volledig begeleid en ontzorgt. Ook het afhandelen van contracten met de notaris valt binnen het takenpakket van een aankoopbegeleider.

Waar veel mensen denken dat ze de aankoop van zakelijk vastgoed zelfstandig afhandelen, blijkt de realiteit toch anders in elkaar te zitten. De vastgoedmarkt verandert voortdurend, onderhandelingen kunnen stroef verlopen en een reële prijs van het pand dat je in gedachte hebt is soms lastig te achterhalen. Wij helpen je daar graag bij!

Behoefte aan aankoopbegeleiding?

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Daar bespreken we de voordelen van aankoopbegeleiding en stemmen we de situatie af.

Neem direct contact op

Waarom kiezen voor aankoopbegeleiding?

Afgelopen jaren is de zoektocht naar commercieel vastgoed enorm verandert. Waar je vroeger langs de bedrijfsmakelaar ging voor een passend aanbod, vind je het aanbod nu op diverse websites. Daardoor is de kans groter dat het aanbod dat je voor ogen hebt al snel niet meer beschikbaar is. Een bedrijfspand financieren zonder kopzorgen? Dat kan zeker. Alles wat er geregeld moet worden, kan je namelijk uit handen geven. De voordelen van aankoopbegeleiding sommen we voor je op.

1. De waarde van een bedrijfspand berekenen
Vooraf laten we een onafhankelijke expert uitzoeken wat de werkelijke waarde is van het bedrijfspand of de winkelruimte. Zo kom je niet onverwachts tegenover verrassingen te staan. Wij bereken alles van te voren.

2. Onderhandelingen door professionals
Tijdens de aankoopbegeleiding zorgen wij voor een professionele afhandeling van de onderhandelingen. Hierdoor ben je verzekerd van de beste prijs en heb je niet te maken met de negatieve gevolgen van onderhandelingstechnieken.

3. Aankoopprijs verlagen tot het minimum
Omdat je onze experts laat bieden, kun je de beste prijs voor een bedrijfspand krijgen. Bovendien zetten we alles op alles om de koopsom te verlagen tot het absolute minimum. Dit kan jou letterlijk tienduizenden euro’s schelen.

4. Alles checken tot in de kleinste details
Elk cijfertje en elke voorwaarde wordt door Castanea Bedrijfsmakelaars onder de loep genomen. Zo heb je een realistische kijk op kosten, voorwaarden en andere details.

5. Begeleiding na aankoop
Heb je de aankoop van het aanbod dat je voor ogen had succesvol afgehandeld? Gefeliciteerd! Uiteraard stopt de aankoopbegeleiding niet na de aankoop. Castanea Bedrijfsmakelaars biedt nazorg en controle na de aankoop. Daardoor profiteer je zo snel mogelijk van jouw aankoop.

Aankoopbegeleiding door Castanea Bedrijfsmakelaars

– Inventarisatie van wensen en behoeften
– Selectie van passend aanbod presenteren
– Het bezichtigen van passend aanbod
– Bespreken van milieuaspecten, bestemmingsplannen, bouwkundige aspecten
– Vakkundig en onderbouwd advies op koop- en verkoopprijs
– Optreden als onderhandelaar
– Begeleiding tijdens het gehele aankoop- en verkooptraject.

Direct contact