Alles onder één dak

Castanea Bedrijfsmakelaars loopt langer mee ‘dan gisteren’. Wij kennen in vrijwel alle gevallen de spelers, zakelijk onroerend goed is ons speelveld (en ons tweede thuis) en wij kennen de spelregels tot in de kleinste lettertjes. Ziedaar de bepalende voorwaarden die leiden tot jarenlange samenwerkingsverbanden met tal van relaties. Een netwerk waarvan wij ú graag laten mee profiteren

Uit ieders relatiekring ontstaan weer kruisverbanden

Onze specialisaties en werkgebieden zijn de (ver)huur en (ver)koop van kantoor-, winkel- en bedrijfsruimten.
Wij taxeren objecten zoals bedrijfspanden en adviseren u over revitalisering van gedateerd onroerend goed. Daarnaast informeren, adviseren en begeleiden wij particuliere en zakelijke beleggers inzake hun beleggingsportefeuille en brengen wij vraag en aanbod op doortastende wijze samen.

Het team

Iedere partner zijn specifieke specialisme

Op het platform van de bedrijfsmakelaardij, kennen wij onze rol. Vanuit onze dienstverlenende positie toont Castanea Bedrijfsmakelaars zich een toegewijde en competente partner. De specialist die partijen aan vraag- en aanbodzijde bij elkaar brengt, elk in zijn kracht zet en zorgt voor wederzijds succes. Wij beseffen ons, dat wij er voor ú zijn en niet andersom.

Ons kantoor neemt een vooraanstaande rol in op groot-regionaal terrein. Wij schromen niet om buiten deze symbolische grenzen te opereren en uw zaken zelfs op landelijk gebied te behartigen. Onze backoffice bestaat uit gekwalificeerde dames, die ruggesteun geven aan alle makelaarsactiviteiten. Veel aandacht wordt besteed aan een goede onderlinge samenwerking, zodat we als team Castanea inhoud geven. Het contact met relaties is bij hen in goede handen.

De NVM is de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Ze bestaat sinds 1898 en heeft haar verenigingsbureau in Nieuwegein.

De Stichting VastgoedCert is een branchebreed platform dat zorgdraagt voor de certificatie en registratie van makelaars in onroerende zaken op basis van hun vakbekwaamheid.

Het NRVT is het centrale register van gekwalificeerde vastgoedtaxateurs. De geregistreerde taxateurs werken op basis van eenduidige beroeps- en gedragsregels die aansluiten bij de Nederlandse en internationale eisen.

Klanten waar we trots op zijn

Castanea is strategisch gevestigd op de succesvolle
kantoorlocatie Arenapark Hilversum, uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg.

Temidden van gerenommeerde ondernemingen onderscheidt Castanea zich in zijn rietgedekte villaatje van de grote kantoorgebouwen.

Gastvrij met eigen parkeergelegenheid is de kantoorvilla in
Dudokstijl een aangename omgeving om te werken en
bezoek te ontvangen.

Contactgegevens

Castanea Bedrijfsmakelaars B.V.
Arena 300
1213 NW Hilversum
T. 035 646 00 50
E. info@castanea.nl
K.v.K. 32086053

Direct contact