Uw kennispartner in Vastgoedbeleggingen

Regelmatig zijn wij voor particuliere beleggers op zoek naar de aankoop van beleggingsobjecten. Van de winkel op A-stand, de statige kantoorvilla tot de bedrijfsruimte op erfpachtgrond. Elke aanbieding kent zijn specifieke koper. In Castanea verband zijn we gewend vraag en aanbod succesvol op elkaar af te stemmen.

  • Aan de slag met beleggen

Beleggen in vastgoed is een vak. Ons vak.

Castanea Bedrijfsmakelaars kent het métier van beleggen in BOG en weet welke factoren ‘n cruciale rol spelen bij de aan en verkoop van beleggingsobjecten.

Wij maken bij elke samenwerking en bij elke opdracht een uitgebalanceerde match tussen mens, steen én rendement op basis van professionele risicoprofielen en marktverkenning.
Met die informatie – gecompleteerd met onze actuele kennis van bedrijfsonroerend goed – zijn wij sparringpartner van particuliere- en institutionele beleggers die streven naar een optimale portefeuille waarbij kantoren, bedrijfspanden, winkels, winkelcentra én verhuurde woningen tot de bronnen behoren.

Ronald Majoor, specialist Beleggingen binnen ons kantoor, staat u graag terzijde bij uw eerstvolgende aan- of verkoop van beleggingsonroerend goed. Voor een eerste kennismaking maakt hij graag tijd voor u vrij.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? We maken graag tijd voor u vrij.


Persoonlijke betrokkenheid voor het beste resultaat

Onze beleggingsexpert Ronald Majoor beschikt altijd over actuele kennis van de parameters in de retailbranche. Signaleert mogelijkheden en inspireert ondernemers. Schakelt snel en overwogen. Neemt geen genoegen met half werk. Denkt mee en toont zich adviseur, die alle aspecten van een zaak wikt en weegt. Opereert in nauwe samenwerking met Martijn Snelder en Stephen Heinlein.

Kennis maken?

Volg de laaste ontwikkelingen op het gebied van vastgoedbeleggingen.

Schrijf in voor de Castanea nieuws updates!

Ja, ik blijf graag op de hoogte

Nieuw in de beleggingsportefeuille

Beschikbaar
Amsterdam
Koopprijs € 105.000,- kosten koper
Belegging
648 m2
Beschikbaar
Amsterdam
Koopprijs € 125.000,- kosten koper
Belegging
62 m2
Beschikbaar
Amsterdam
Koopprijs € 240.000,- kosten koper
Belegging
43 m2

Een greep uit onze referenties