Deltazijde 18 - Blaricum

Uitstekend gelegen op het nieuw aangelegde bedrijventerrein “BUSINESSPARK27” aan de Blaricummermeent in Blaricum, is een compleet afgebouwde bedrijfs-kantoorunit met een representatieve uitstraling voor de verhuur beschikbaar.

De unit kent een vloeroppervlakte van circa 103 m² BVO verdeeld over circa 51,4 m² bedrijfsruimte op de begane grond alsmede circa 51,4 m² kantoorruimte op de eerste verdieping. De unit beschikt over 2 parkeerplaatsen op voorgelegen terrein.

De bedrijfs-/kantoorunit voldoet aan de nieuwste normen van het bouwbesluit, zowel de binnen als buitenzijde van de unit zijn van hoge kwaliteit en heeft daardoor een representatieve uitstraling. De bedrijfs-/kantoorunit is zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk gebouwd door het gebruik van hoogwaardige materialen.

De bedrijfs-/kantoorunit is uitermate geschikt voor ondernemers die naast een opslag/productieruimte ook nog een kantoorruimte nodig hebben. Te denken valt aan handelsorganisaties, hoveniers, webshops, installatiebedrijven, agenturen, designers e.d.

Bereikbaarheid:
Het bedrijvenpark is gelegen aan de snelweg A27 richting Almere of Utrecht. Tevens voegt u met enkele autominuten in op de snelweg A1 richting Amersfoort of Amsterdam. Naast een uitstekende bereikbaarheid is ook de natuur en de horeca dichtbij, denk hierbij aan het Gooimeer met Blaricum aan Zee en restaurant Bruis. Kortom een uitstekende locatie!

Opleveringsniveau:
De bedrijfsunit wordt in zeer compleet afgebouwde staat opgeleverd, inhoudende dat de navolgende voorzieningen zijn aangebracht in de bedrijfs-/kantoorunit:
Begane grond:
– elektrische overheaddeur;
– toilet met fontein en urinoir;
– pantry voorzien van koelkast en warm water boiler;
– krachtstroom.

Eerste verdieping:
– gestucte en wit geschilderde wanden;
– pantry voorzien van vaatwasser, koelkast en Quooker;
– airco unit;
– lichtkoepel;
– laminaatvloer;
– kabelgoten inclusief stopcontacten en internetpunten (kantoorruimte);
– toilet met fontein.

Zowel de begane grond als verdieping hebben een eigen ingang en zijn beide separaat af te sluiten

Huurprijs:
De huurprijs voor de bedrijfsunit bedraagt € 1.075,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten:
Huurder is een bedrag servicekosten verschuldigd van € 85,49 per maand exclusief BTW, inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
– algemeen onderhoud buitenterrein;
– glasverzekering;
– glasbewassing;
– administratiekosten ad 6%.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de benodigde contracten inzake levering van water en elektra.

Parkeergelegenheid:
De bedrijfsunit heeft 2 parkeerplaatsen ter beschikking op voorgelegen terrein.

Bestemming:
Bedrijfsruimte-en /of kantoorruimte; conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 2, 3.1 en 3.2 van de staat bedrijfsactiviteiten toegestaan. Detailhandel is behoudens vrijstellingen niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurtermijn:
In overleg.

Aanvaarding:
In overleg