Markerkant 13 172 - Almere

Met veel plezier presenteren we Unity Almere aan je: een duurzaam gebouwd bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 50 zelfstandige units, allemaal met twee of meer eigen parkeerplekken voor de deur. De eerste gaan NU in de verkoop tegen een zéér aantrekkelijke prijs. Wees er dus
snel bij!

In deze aanbieding willen we unit 11 (Markerkant 13- 172) uitlichten, deze multifunctionele ruime bedrijfruimte heeft een metrage van ca. 319 m² verdeeld over een bedrijfsruimte op de begane grond en kantoorruimte op de eerste verdieping voor een prijs van € 385.000,- VON excl. BTW. De unit heeft 3 eigen parkeerplaatsen en is standaard voorzien van twee lichtkoepels inclusief opengaande stand.

Unity Almere wordt gerealiseerd aan de Markerkant 13-02. De locatie is centraal gelegen tussen Almere Stad en de prachtige Noorderplassen in een gezellige, gewilde buurt met veel bedrijvigheid. Belangrijke uitvalswegen als de A6 en A27 zijn vlakbij: Amsterdam is een halfuur rijden; Utrecht bereik je in 40 minuten. Maar ook met openbaar vervoer is Unity Almere goed bereikbaar: de dichtsbijzijnde bushalte zit op minder dan 10 minuten lopen.

De units hebben een variërende grootte tussen de 120 m² en 319 m² en kunnen worden gekoppeld. Daardoor zijn ze bij uitstek geschikt voor (startende) creatieve ondernemers die naast een werkplaats ook kantoorruimte nodig hebben. Uiteraard ben je helemaal vrij om jouw unit naar eigen wens in te delen en in te richten conform het vigerende bestemmingsplan.

Kortom: ben je op zoek naar een eigen, veelzijdige en inspirerende werkomgeving waar alle ruimte is voor creativiteit en lef? Laat het ons weten! Neem gerust contact met ons op. Bel 035-6460050 of stuur een mail naar nieuwbouw @ castanea .nl

We horen graag van je!

De verwachte start: Q1 2024
De verwachte oplevering: Q4 2024
Status: vergund