Waarom taxaties en consultancy bij Castanea?

Een taxatierapport gemaakt door de taxateurs van Castanea Bedrijfsmakelaars staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en onafhankelijkheid. Regelmatig taxeren wij voor onze huidige, maar ook vele nieuwe relaties. Castanea is specialist in het taxeren van beleggingsobjecten, bedrijfspanden, kantoorpanden, retailobjecten al dan niet in combinatie met wonen en woningen.

Kennis en ervaring is een vereiste in dit vakgebied en dat is bij ons zeker aanwezig. Het taxatieteam bestaat uit Dennis van Dalen MSRE RT, Niels Bunt RMT / RT en Marc Klabbers RMT waarbij Dennis en Niels de zakelijke taxaties voor hun rekening nemen en Marc de NWWI woningtaxaties.

We zijn ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en Taxatie Management Instituut (TMI). Wij gebruiken het commerciële taxatiemodel van FluX voor de opmaak van commerciële taxaties.

NRVT bewaakt en waarborgt de kwaliteit en vakbekwaamheid van Register-Taxateurs. Wij werken conform de gedrags- en beroepsregels en internationale en Europese taxatiestandaarden. Daarnaast houdt deze organisatie toezicht op het opleidingsniveau en de continue nascholing van taxateurs. Het Taxatie Management Systeem biedt opdrachtgevers de garantie dat taxaties voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden in de markt.

Castanea Bedrijfsmakelaars is reeds vanaf de start van het TMI (Taxatie Management Instituut) aangesloten. Het TMI draagt zorg voor de kwaliteit en het beheer van het uniforme Taxatie Management Systeem. Hoofddoel van het systeem is dat taxateurs kunnen werken vanuit dezelfde richtlijnen. Bovendien eisen de meeste banken dat taxaties worden uitgevoerd door taxateurs die werken op basis van de methodiek en standaard van het TMI.

De vastgoedmarkt is continue in beweging, wij vinden het daarom belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

De kunst van het waarderen zit in ons bloed

Kennis maken?

Direct behoefte aan een basis waarderapportage?

Het kan natuurlijk gebeuren dat u per diect behoefte hebt aan waardepaling.
Wij helpen u graag verder.

Direct online aanvragen

Van strategie tot taxatierapport

Elke taxatie heeft zijn specifieke doel en dient een uniek belang. De keuze van de taxatiemethode verlangt vooraf inzicht in het doel van de waardering. Samen met u als onze opdrachtgever, en desgewenst uw adviseur, bepalen we vooraf de strategie en waarderingsgrondslagen. Na opname ter plaatse en uitwerking op kantoor, bespreken we de uitkomst, waarna de definitieve rapportage wordt opgesteld.

1
Bepalen strategie en waarderingsgrondslagen
2
Opname ter plaatse
3
Uitwerking op kantoor
4
Bespreken uitkomst
5
Opmaak definitieve rapportage

Heeft u behoefte aan een bedrijfstaxatie op maat?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.


  Kantoren

  Op zoek naar een kantoorpand? In ons aanbod hebben wij uiteenlopende ruimten beschikbaar.

  bekijk aanbod

  Winkels

  Op zoek naar een winkelpand? In ons aanbod hebben wij uiteenlopende ruimten beschikbaar.

  Bekijk aanbod

  Bedrijfsruimte

  Op zoek naar een bedrijfsruimte? In ons aanbod hebben wij uiteenlopende ruimten beschikbaar.

  Bekijk aanbod

  Een greep uit onze referenties

  Direct contact