Uw kennispartner in Vastgoedbeleggingen

Regelmatig zijn wij voor particuliere beleggers op zoek naar de aankoop van beleggingsobjecten. Van de winkel op A-stand, de statige kantoorvilla tot de bedrijfsruimte op erfpachtgrond. Elke aanbieding kent zijn specifieke koper. In Castanea verband zijn we gewend vraag en aanbod succesvol op elkaar af te stemmen.

 • Aan de slag met beleggen

Beleggen in vastgoed is een vak. Ons vak.

Castanea Bedrijfsmakelaars kent het métier van beleggen in BOG en weet welke factoren ‘n cruciale rol spelen bij de aan en verkoop van beleggingsobjecten.

Als beleggingsmakelaar maken bij elke samenwerking en bij elke opdracht een uitgebalanceerde match tussen mens, steen én rendement op basis van professionele risicoprofielen en marktverkenning.
Met die informatie – gecompleteerd met onze actuele kennis van bedrijfsonroerend goed – zijn wij sparringpartner van particuliere- en institutionele beleggers die streven naar een optimale portefeuille waarbij kantoren, bedrijfspanden, winkels, winkelcentra én verhuurde woningen tot de bronnen behoren.

Ronald Majoor, specialist Beleggingen binnen ons kantoor, staat u graag terzijde bij uw eerstvolgende aan- of verkoop van beleggingsonroerend goed. Voor een eerste kennismaking maakt hij graag tijd voor u vrij.

Ik zoek een vastgoedbelegging

Wij bespreken graag uw zoekprofiel en het actuele aanbod.


  Persoonlijke betrokkenheid voor het beste resultaat

  Onze beleggingsexpert Ronald Majoor beschikt altijd over actuele kennis van de parameters in de retailbranche. Signaleert mogelijkheden en inspireert ondernemers. Schakelt snel en overwogen. Neemt geen genoegen met half werk. Denkt mee en toont zich adviseur, die alle aspecten van een zaak wikt en weegt. Opereert in nauwe samenwerking met Stephen Heinlein.

  Kennis maken?

  Volg de laaste ontwikkelingen op het gebied van vastgoedbeleggingen.

  Schrijf in voor de Castanea nieuws updates!

  Ja, ik blijf graag op de hoogte

  Nieuw in de beleggingsportefeuille

  Beschikbaar
  Almere
  Markerkant 13 112
  Koopprijs € 197.500,- vrij op naam
  Bedrijfsruimte
  Beschikbaar
  Almere
  Markerkant 13 168
  Koopprijs € 192.500,- vrij op naam
  Bedrijfsruimte
  Beschikbaar
  Almere
  Markerkant 13 122
  Koopprijs € 385.000,- vrij op naam
  Bedrijfsruimte

  Een greep uit onze referenties