Vacature PA/Backoffice

Vacature Castanea PA/backoffice
Houd jij van afwisseling in je werk en ben je iemand die zeer accuraat werkt? Heb jij jouw opleiding afgerond en ben je opzoek naar een vaste baan? Of heb jij enkele jaren ervaring in de vastgoedwereld en ben je opzoek naar iets nieuws? Wil jij contact hebben met klanten en ben je creatief ingesteld? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Bij Castanea wordt jij onderdeel van een kleinschalig team met nog 9 collega’s. Castanea is onderverdeeld over 4 afdelingen: kantoor-/bedrijfsruimte, winkels, beleggingen en taxaties. Je komt terecht in een jong, gedreven en professioneel team waarbij je nauw samen werkt met een andere personal assistent op de afdeling kantoor-bedrijfsruimte. Je ondersteunt in deze functie de makelaars. Aan jouw de taak om voor elk kantoor-/bedrijfspand een pakkende tekst te schrijven, een brochure op te stellen en de opdrachtgever op de hoogte te houden. Ook administratieve taken zijn een groot onderdeel van jouw functie.

Jouw takenpakket houdt in:
– portefeuille beheer (dossier);
– administratieve werkzaamheden;
– agenda beheer;
– telefoon beantwoorden;
– brochures maken.

Wat vragen wij van jou:
– afgeronde opleiding (secretarieel, administratief, etc.);
– je bent minimaal 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
– ervaring bij een makelaarskantoor zou mooi zijn maar is geen vereiste.

Al enthousiast? Leuk! Stuur je CV met motivatie naar Louise van Leeuwen Louise@castanea.nl. Toch nog wat vragen? Dat kan uiteraard ook, neem telefonisch contact op via 035-646 00 50 en vraag naar Louise.

 

Delen