Als zakelijke matchmaker weten wij wat ons te doen staat

Castanea Bedrijfsmakelaars weet dat het bij elkaar brengen van vraag en aanbod méér is dan het online-publiceren van zakelijk onroerend goed met daarbij de behorende kerngetallen. Onze makelaars kennen de markt als hun broekzak.

  • Makelen

Castanea Bedrijfsmakelaars is pro-actief. En dat merkt u

Onze makelaars kennen de markt als hun broekzak. Zij kennen voor elk aanbod de geschikte partij. En kennen zij deze nog niet, dán vinden zij ‘m. Castanea Bedrijfsmakelaars heeft inzicht in de wensen en eisen van de spelbepalende partijen en onderhoudt persoonlijke relaties met alle sleutelfiguren binnen de branche van zakelijk onroerend goed.
Die spil-positie voorziet ons van relevante kennis, waarmee wij altijd van pole position starten. Bij elke opdracht in huur, verhuur, aankoop of verkoop is ons handelen adequaat en op maat. Wij nodigen u uit deze voorsprong zelf te ervaren door uw eerstvolgende opdracht in onze handen te leggen.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? We maken graag tijd voor u vrij.


De sleutel tot het beste resultaat is timing

Bas Bakker heeft zich meer en meer gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van onderscheidende kantoorruimten en kantoorvilla’s en weet de juiste match te maken tussen de ondernemer en zijn nieuwe huisvesting. Zijn gevoel voor timing is onmiskenbaar.

Kennis maken?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Schrijf u in voor de Castanea nieuws updates!

Ja, houd mij op de hoogte

Nieuw in portefeuille

Beschikbaar
Baarn
Laanstraat 56
Huurprijs € 2.750,- per maand
Winkelruimte
234 m2
Beschikbaar
Hilversum
Schoutenstraat 2A
Huurprijs € 1.400,- per maand
Winkelruimte
113 m2
Beschikbaar
Weesp
Nieuwstraat 68
Huurprijs € 1.170,- per maand
Winkelruimte
54 m2

Een greep uit onze referenties