Bedrijfs- & Kantoormakelaars

Bedrijfs- & Kantoormakelaars

Over het team

Bas Bakker – Register Makelaar en Partner

Bas Bakker is uw toegewijde partner voor grootschalige nieuwbouwprojecten, kantoorgebouwen en bedrijfshallen. Met een schat aan ervaring in de vastgoedsector heeft Bas een uitgebreid netwerk opgebouwd en is hij geprezen om zijn vermogen om de perfecte zakelijke ruimte te vinden, zowel voor verhuur als verkoop. Zijn focus op grootschalige projecten en zijn strategische inzicht maken hem de ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar de volgende stap in hun groei.

Niels Bunt – Register Makelaar en Register Taxateur

Niels Bunt is uw deskundige in verkoop, verhuur en taxaties van bedrijfspanden en kantoren. Met zijn certificering als Register Makelaar en Register Taxateur brengt hij een diepgaande kennis van de markt en een scherp oog voor waarde mee. Niels staat bekend om zijn grondige taxaties en zijn vermogen om de beste deals voor zijn klanten te onderhandelen. Als u op zoek bent naar nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in vastgoedtransacties, kunt u op Niels rekenen.

Marc Klabbers – Makelaar en register taxateur residentieel

Marc Klabbers is uw specialist in kleinschalige kantoorruimten en bedrijfsruimten. Marc heeft een goed overzicht over de markt voor kleine bedrijven. Hij is bedreven in het vinden van flexibele en kosteneffectieve oplossingen voor ondernemers die op zoek zijn naar de juiste ruimte om te gedijen. Marc combineert zijn taxatievaardigheden met zijn makelaarschap om u te helpen de perfecte ruimte te vinden die aan uw eisen voldoet.

Ons team bestaat naast Bas, Niels en Marc tevens Mayly en Petra. Zij zijn de onmisbare backoffice die u van alle informatie kunnen voorzien.

Bij Castanea Bedrijfsmakelaars hebben we een divers team van specialisten, elk met hun eigen expertise. Of u nu op zoek bent naar grootschalige nieuwbouwprojecten, taxaties, verkoop of verhuur van bedrijfspanden en kantoren, ons team staat klaar om u te ondersteunen en u te helpen bij het bereiken van uw zakelijke doelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en persoonlijke service op maat. Uw succes is onze prioriteit.

Teamleden

Wilt u meer weten of heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op