Over ons

Over ons

Elk team zijn specifieke specialisme

Op het platform van de bedrijfsmakelaardij kennen wij als Castanea Bedrijfsmakelaars zijnde onze rol. Vanuit onze dienstverlenende positie tonen wij ons een toegewijde en competente partner. Wij zijn de specialist die partijen aan vraag- en aanbodzijde bij elkaar brengt, elk in zijn kracht zet en zorgt voor wederzijds succes. We beseffen ons dan ook maar al te goed dat wij er voor ú zijn, en niet andersom.

Ons kantoor neemt een vooraanstaande rol in op groot-regionaal terrein. Wij schromen echter niet om ook buiten deze symbolische ‘grenzen’ te opereren en behartigen uw zaken indien nodig zelfs op landelijk gebied. Onze backoffice bestaat uit gekwalificeerde dames, die ruggensteun geven aan alle makelaarsactiviteiten. Veel aandacht wordt om die reden besteed aan een goede onderlinge samenwerking, zodat we als team Castanea inhoud geven. Het contact met onze vele relaties is bij deze dames dan ook in goede handen.

Alles onder één dak

Castanea Bedrijfsmakelaars loopt inmiddels al een lange tijd mee en heeft op die manier al veel kennis en ervaring op kunnen doen. Wij kennen zodoende ook in vrijwel alle gevallen de spelers, terwijl zakelijk onroerend goed ons speelveld (en ons tweede thuis) is en we de spelregels tot in de kleinste lettertjes kennen. Ziedaar de bepalende voorwaarden die leiden tot jarenlange samenwerkingsverbanden met tal van relaties. Een netwerk waarvan wij ú graag laten meeprofiteren.

Onze specialisaties en werkgebieden zijn de (ver)huur en de aan- en verkoop van kantoorpanden, winkels en bedrijfsruimtes. Wij taxeren objecten zoals bedrijfspanden en adviseren u over revitalisering van gedateerd onroerend goed. Daarnaast informeren, adviseren en begeleiden wij particuliere en zakelijke beleggers inzake hun beleggingsportefeuille en brengen wij vraag en aanbod op doortastende wijze samen. Alles onder één dak dus: daarvoor zit u goed bij Castanea Bedrijfsmakelaars.

Uit ieders relatiekring ontstaan weer kruisverbanden

Onze specialisaties en werkgebieden zijn de (ver)huur en (ver)koop van kantoor-, winkel- en bedrijfsruimten.

Wij taxeren objecten zoals bedrijfspanden en adviseren u over revitalisering van gedateerd onroerend goed. Daarnaast informeren, adviseren en begeleiden wij particuliere en zakelijke beleggers inzake hun beleggingsportefeuille en brengen wij vraag en aanbod op doortastende wijze samen.

Vragen? Neem contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Castanea Bedrijfsmakelaars

Beoordeeld met een 9,8

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op of plan een afspraak in om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij zijn zowel telefonisch (035-6460050) als per mail (info@castanea.nl) bereikbaar en gaan graag met u om tafel om u te informeren over onze uiteenlopende mogelijkheden.