Beleggingen

Beleggingen

Het grootste deel van ons aanbod staat niet op internet, neem contact op met onze beleggingsexpert zodat hij je kan verder helpen met de mogelijkheden voor de aan-verkoop van een belegging.

Onze beleggingsexpert is specialist op gebied van én heeft de passie voor beleggingen. Vanwege deze specialisatie heeft alle benodigde kennis in huis die een rol kunnen spelen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ook vanuit kopers perspectief meedenken over de belegging. Is de belegging toekomstbestendig, is de huur marktconform, is het goed verhuurbaar, kan het getransformeerd worden, voldoet het aan de bestemming, is de huurder in staat de huur te betalen, hoe denken de financiers erover etc.

Als wij bekend zijn met alle aspecten van je zoekvraag dan bewaren wij je contactgegevens en zoekvraag in ons systeem. Op het moment dat er iets beschikbaar komt dat past, nemen we direct contact op met je.

Een NVM makelaar is aangesloten bij de branche organisatie NVM. Dit is een keurmerk in de makelaardij en staat voor onafhankelijkheid, kwaliteit en integriteit.

Om een koopovereenkomst op te maken vragen wij onder anderen om een kopie geldig legitimatiebewijs en evt. een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel.

Wij werken conform de AVG richtlijnen. Dit houdt in dat wij bij een kopie legitimatie het BSN nummer en de foto afschermen alvorens deze op te slaan in het beveiligd dossier. Wanneer wij deze hebben ontvangen per e-mail of ander medium, verwijderen wij deze uit alle systemen.

Makelaars moeten voldoen aan de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering van Terrorisme (Wwft). Vanuit de Wwft zijn wij verplicht de Ultimate Beneficial Owner (UBO), ofwel de uiteindelijk belanghebbende, van een zakelijke relatie te achterhalen, te identificeren en verifiëren.

Wij bij Castanea Bedrijfsmakelaars maken gebruik van het gestandaardiseerde model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars & Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. en deze vullen wij aan met maatwerk-artikelen om jou te beschermen.

Dit gaat via bijvoorbeeld Facetime, Zoom of Teams. Klik op de link om een voorbeeld te zien