Makelen

Makelen: als zakelijke matchmaker weten wij wat ons te doen staat

Castanea Bedrijfsmakelaars weet dat het bij elkaar brengen van vraag en aanbod méér is dan het online publiceren van zakelijk onroerend goed met daarbij de behorende kerngetallen. Onze makelaars kennen de markt als hun broekzak. Op groot-regionaal terrein, maar zeker ook buiten deze grenzen. Want ook op landelijk gebied staan wij uiteraard ons mannetje als onze opdrachtgever daar om vraagt.

Castanea Bedrijfsmakelaars is proactief. En dat merkt u!

De ervaren makelaars van Castanea Bedrijfsmakelaars kennen de markt dus als geen ander en weten voor ieder aanbod de geschikte partij te vinden. Op welke manier dan ook. Onze specialisten hebben inzicht in de wensen, behoeften en eisen van de spelbepalende partijen en onderhouden dan ook persoonlijke relaties met alle sleutelfiguren binnen de branche van zakelijk onroerend goed. Jarenlange samenwerkingsverbanden hebben inmiddels geleid tot tal van goede relaties met belangrijke partijen en ons uitgebreide netwerk is dan ook iets waar u als opdrachtgever volop van meeprofiteert!

Mede door deze goede relaties worden wij constant voorzien van relevante kennis en kunnen wij telkens weer op pole position starten. Bij iedere opdracht in huur, verhuur, aankoop of verkoop handelen wij adequaat en op maat. Op de juiste manier inspelen op de actuele kansen op de markt, dat is waar wij voor staan en waar we goed in zijn. Graag nodigen wij u dan ook uit om deze voorsprong zelf eens te ervaren door uw eerstvolgende opdracht in handen van onze experts te leggen. Wij zullen er vervolgens alles aan doen om er met al onze kennis, kunde en ervaring de beste deal voor u uit te slepen.

De sleutel tot het beste resultaat is timing

Experts Bas Bakker en Niels Bunt hebben zich meer en meer gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van kantoorruimten en kantoorvilla’s en weten de juiste match te maken tussen de ondernemer en zijn nieuwe huisvesting. Denkt u dat u de hulp van onze specialisten ook wel kunt gebruiken in de zoektocht naar uw gedroomde bedrijfsruimte of kantoorpand? Schroom dan niet om eens contact met ons te leggen of een afspraak in te plannen, zodat wij samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij zijn zowel telefonisch (035-6460050) als per mail (info@castanea.nl) bereikbaar en gaan graag eens met u zitten om de mogelijkheden te bespreken. 

Persoonlijk advies van onze taxateurs

Dit is de titel van de call to action

Dit is de call to action tekst