Juridisch specialisten

Juridisch specialisten zijn op meerdere gebieden onmisbaar. Ook in onze branche, de branche van de bedrijfsmakelaardij, zijn deze juridisch experts van grote waarde. Om die reden hebben wij van Castanea Bedrijfsmakelaars dan ook juridisch specialisten in huis die u kunnen helpen met allerhande juridische vraagstukken als het gaat om onroerend goed. Heeft u daarom advies nodig over juridische zaken wat betreft het kopen, verkopen, huren of juist verhuren van onroerend goed? Dan kunt u onze juridisch specialisten inschakelen om te worden voorzien van kundig advies over deze zaken. Neem direct contact met ons op of lees nog even verder om erachter te komen wat onze juridisch specialisten voor u kunnen realiseren.

Waar kunnen onze juridisch specialisten u in ondersteunen?

Zoals gezegd kunnen onze juridisch specialisten u adviseren bij allerlei verschillende vraagstukken. U kunt hierbij denken aan vragen over huurovereenkomsten en koopakten, maar ook met vragen over bijvoorbeeld erfdienstbaarheden onderzoek kunt u bij onze specialisten terecht. Daarnaast kunnen onze juridisch specialisten u bijstaan als het gaat om het beoordelen dan wel opmaken van verdere aanverwante stukken als allonges, indeplaatsstellingsovereenkomsten, vaststellingsovereenkomsten et cetera.

Wellicht dat u denkt: daar kan de notaris mij toch ook bij helpen? Vaak is dat inderdaad wel het geval, maar een voordeel aan een samenwerking met Castanea Bedrijfsmakelaars is dat bij ons alle disciplines onder één dak zitten. Niet alleen voor advies van juridisch specialisten bent u namelijk bij ons aan het juiste adres, want ook voor onder anderen makelen, aankoopbegeleiding, taxaties, off-market beleggingen en financieringen zit u bij ons goed!

 

Behoefte aan kundig juridisch advies? Schakel onze hulp in!

Zit u met één of meerdere juridische vraagstuk(ken) en denkt u dat deskundig advies van bepaalde specialisten hierbij geen overbodige luxe is? Twijfel dan niet langer en neem dan vandaag nog contact op met Castanea Bedrijfsmakelaars, zodat onze juridisch specialisten zich over deze vraagstukken kunnen buigen. Maak gerust eens een afspraak bij ons op kantoor om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen of neem contact met ons op via telefoon of mail. Wij zijn bereikbaar via 035-6460050 (telefonisch) en info@castanea.nl (mail) en helpen u graag verder met behulp van onze expertise.

Persoonlijk advies van onze taxateurs