Reviews

Reviews

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,8

Koper en verkoper hebben verschillende belangen maar het doel is hetzelfde “Een mooie deal”. Een goede makelaar is belangrijk in dit proces! Door de veerkracht, geduld en het enthousiasme van Ronald Major en Louise van Leeuwen van Castanea Bedrijfsmakelaars was er wederzijds vertrouwen en is de koop nu rond. Mede door snel te schakelen tussen alle betrokken partijen en de flexibele inzet van Sophie Hazenberg van Notariskantoor Spier & Hazenberg is alles binnen korte tijd goed geregeld. Zeer goede ervaring dus.

Wim

Als vastgoedbeheerder besteed ik diverse regionale BOG verhuuropdrachten uit aan Castanea, met in het bijzonder Stephen Heinlein als bedrijfsmakelaar. Erg plezierig in de omgang, integer, professioneel, en proactief. Goed advies en een fijne back office. Top!

Daan Witte

Geweldig geregeld en keurig alles afgewikkeld meer kan ik er niet van maken een echte aanrader. Ook heel veel kennis in huis goed advies gegeven en Niels de verhurend makelaar zeer professioneel

Dhr. van de Tuin

Proactieve werkwijze, heldere communicatie, weten goed wat er speelt en wie de zoekers zijn in de markt en maken verwachtingen waar! Ook overige service en afhandeling (o.a. opmaken huur- en huurbeëindigingsovereenkomst en oplevering) verliep vlekkeloos.

Erik

Pand gehuurd via Castanea, vriendelijke mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Zelfs als je even een sleutel komt halen vragen ze of je koffie wilt hebben. prettig samen gewerkt.

Rene

Het heeft bijna een jaar geduurd voordat een nieuwe huurder werd gevonden voor mijn winkelpand. Dit had voornamelijk te maken met de eisen/wensen van de eigenaar van het pand en met het bestemmingsplan. De makelaar heeft al die tijd regelmatig contact gehouden, via mail, whatsapp of persoonlijk bezoek. Er worden van tevoren duidelijke afspraken gemaakt over de kosten en de verwachtingen, geen verrassingen onderweg of achteraf. Fijne samenwerking!

Sabine Bolkenstijn

Zeer deskundig, snel, altijd bereid mee te denken en iets extra’s te doen.

Erik Rodenhuis

Ronald Majoor was de verkopende makelaar van een door mijn kantoor in Amsterdam gehuurd kantoorpand. Wij zijn mede daardoor in plaats van huurder eigenaar geworden. Het gehele aankoopproces hebben wij als prettig ervaren. Majoor is kundig, geduldig, weet dat niet alles vanzelf gaat en doet het juiste om het tot een goed einde te brengen: de verkoop voor zijn klant, onze aankoop. Wij kunnen Majoor van harte aanbevelen.
Was getekend: Jeroen Spoor

Jeroen Spoor

Naar volle tevredenheid samengewerkt met Stephen Heinlein, vriendelijk, denkt heel goed mee en professioneel!

SJAALMANIA Online SjaalBoutique