Reviews

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,8

In mijn ogen de de beste makelaar voor bedrijfsvastgoed. Ronald denkt in oplossingen en haalt alles uit de kast om tot een deal te komen die voor alle partijen een win-win is. Niet de goedkoopste , maar alle waarde naar z’n geld. Petje af en zeker tot een volgende keer.

Jordi Morin

Koper en verkoper hebben verschillende belangen maar het doel is hetzelfde “Een mooie deal”. Een goede makelaar is belangrijk in dit proces! Door de veerkracht, geduld en het enthousiasme van Ronald Major en Louise van Leeuwen van Castanea Bedrijfsmakelaars was er wederzijds vertrouwen en is de koop nu rond. Mede door snel te schakelen tussen alle betrokken partijen en de flexibele inzet van Sophie Hazenberg van Notariskantoor Spier & Hazenberg is alles binnen korte tijd goed geregeld. Zeer goede ervaring dus.

Wim

Als vastgoedbeheerder besteed ik diverse regionale BOG verhuuropdrachten uit aan Castanea, met in het bijzonder Stephen Heinlein als bedrijfsmakelaar. Erg plezierig in de omgang, integer, professioneel, en proactief. Goed advies en een fijne back office. Top!

Daan Witte

Met behulp van Ronald Majoor en Louise een lastig pand uit een nalatenschap verkocht. Altijd goed bereikbaar, denken met je mee, zijn flexibel en hebben het goed en snel geregeld. Heel tevreden. Dank!

Sandra Viveen