Financieringen

Financieringen

Financieringen met behulp van Castanea Bedrijfsmakelaars

Inmiddels bent u op de hoogte van het feit dat Castanea Bedrijfsmakelaars uw ideale partner is als het gaat om de (ver)huur of het aan- of verkopen van kantoorpanden, bedrijfsruimtes en winkels. Alles wat hiermee te maken heeft is bij ons onder één dak te vinden en dus kunnen we u van A tot Z helpen bij het aan- of verkopen van uw (toekomstig) onroerend goed. Wat hierbij ook een belangrijk gegeven is, is het feit dat wij voor de financieringen van aankoop van bedrijfsonroerendgoed kunnen zorgen. Hierbij verkoopt de ene particuliere belegger, terwijl de ander juist koopt. Meer weten over deze vorm van financieren? Lees snel verder of neem direct contact met ons op!

Particuliere financiering van de koper

De specialisten van Castanea Bedrijfsmakelaars zorgen – vanzelfsprekend indien gewenst – voor particuliere financiering van de koper, waarbij de uitlener van het geld een eerste recht van hypotheek verkrijgt. In feite hebben we het dus over een particuliere bank, waarbij het verschil is dat de gelduitlener in deze situatie een particulier is in plaats van een bank. Vaak gaat het hierbij om relatief kortlopende financieringen van 6 tot 24 maanden. Een fijne achterliggende gedachte is dat wij beschikken over een zeer breed netwerk van particuliere beleggers. Hierdoor zijn wij niet alleen in staat om de koper te vinden, maar indien gewenst ook degene die het wil financieren. Dit geeft eens temeer aan dat het hebben van een uitgebreid netwerk zeer belangrijk is in onze branche en dat is één van de redenen waarom u juist bij Castanea goed zit wat betreft het (ver)huren, aan- en verkopen van uw bedrijfsonroerendgoed.

Hulp van Castanea Bedrijfsmakelaars bij financiering van uw aankoop? Neem contact op!

Bent u op zoek naar particuliere financiering bij de aankoop van bedrijfsonroerendgoed en denkt u dat de experts van Castanea Bedrijfsmakelaars u hierbij goed kunnen ondersteunen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen! U kunt ons zowel telefonisch (035-6460050) als per mail (info@castanea.nl) bereiken, waarbij onze specialisten u graag te woord staan over de mogelijkheden bij Castanea Bedrijfsmakelaars. Een afspraak op kantoor inplannen? Ook dat kan uiteraard worden geregeld!