Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding van Castanea Bedrijfsmakelaars

Uit gesprekken met onze klanten blijkt dat wij van meerwaarde zijn, omdat wij u tijdens het aankooptraject van A tot Z van dienst kunnen zijn. Onze expertise leidt ertoe dat wij altijd de beste prijs uit de markt halen, wat voor u een flinke besparing ten aanzien van de vraagprijs op kan leveren. Bent u ook van plan om te investeren in een kantoorpand of een bedrijfsruimte? Doe dit dan geheel zonder risico en schakel aankoopbegeleiding in. Castanea Bedrijfsmakelaars is specialist op het gebied van bedrijfsmakelaardij en helpt u graag op weg naar een goede deal. Wij zorgen voor passende aankoopbegeleiding en dat ook nog eens volledig op maat. Meer weten? Neem direct contact met ons op of lees snel verder!

Passende begeleiding voor iedere situatie

Uiteraard begrijpen we dat u zelf de regie in handen wilt houden als het gaat om de aanschaf of de verkoop van uw pand(en). We zijn er dan ook van bewust dat een advies volledig vrijblijvend dient te zijn. Iedere situatie is anders: waar de één voldoende kennis heeft over de markt, heeft de andere onafhankelijk advies nodig over passend aanbod. Castanea Bedrijfsmakelaars heeft inmiddels jaren ervaring in het vak en beschikt over specialisten die exact weten hoe zij met iedere situatie om moeten gaan en hoe er een passende aankoopbegeleiding voor iedere situatie kan worden gevormd.

Wat verstaan we onder aankoopbegeleiding?

Maar wat hoort er nou eigenlijk allemaal bij aankoopbegeleiding? Goed om te weten is dat Castanea Bedrijfsmakelaars u in ieder geval tijdens het gehele traject kan ondersteunen. Wij hebben alles onder één dak en kunnen u zodoende van A tot Z bijstaan. Simpelweg houdt aankoopbegeleiding in dat de makelaars van Castanea Bedrijfsmakelaars u begeleiden tijdens het aankoopproces van dat ene bedrijfspand of kantoor waar u geïnteresseerd in bent. Zoals gezegd kunnen we u dan vanaf het begin tot het einde helpen: van een hypotheek aanvragen en het bezichtigen van een bedrijfspand tot aan de onderhandelingen ontzorgen en begeleiden onze experts u volledig. Daarnaast valt ook het afhandelen van de contracten met de notaris nog tot het takenpakket van een aankoopbegeleider. De beste hulp tot alles volledig is afgehandeld: dát is wat u van Castanea kunt verwachten!

Waar veel mensen denken dat zij de aankoop van zakelijk vastgoed zelfstandig ‘wel even’ kunnen afhandelen, blijkt dit in de realiteit toch altijd anders in elkaar te zitten. De vastgoedmarkt verandert voortdurend, de onderhandelingen kunnen stroef verlopen en een reële prijs van het pand dat u in gedachte heeft is soms lastig te achterhalen. Wij helpen u daar dan ook graag bij. Overigens kunt u bij ons niet alleen aankloppen voor aankoopbegeleiding, maar bent u ook voor onder anderen taxatie, makelen en beleggingen bij ons aan het juiste adres.

De voordelen van aankoopbegeleiding ervaren? Neem contact met ons op!

Heeft u ook wel oren naar een nieuw bedrijfspand of een nieuwe kantoorruimte of heeft u een leeg winkelpand zien staan waar u wel iets mee kunt? Schakel dan de hulp in van Castanea Bedrijsmakelaars en ga voor aankoopbegeleiding van de hoogste kwaliteit! Vanzelfsprekend bent u welkom voor een vrijblijvend gesprek en kunt u contact met ons opnemen wanneer u wilt, om er op die manier achter te komen welke voordelen met de aankoopbegeleiding van Castanea Bedrijfsmakelaars gepaard gaan. Wij zijn zowel telefonisch (035-6460050) als per mail (info@castanea.nl) bereikbaar en vertellen u graag waarom juist wij de ideale partner qua aankoopbegeleiding zijn.

Persoonlijk advies van onze aankoopbegeleiders