Beleggingsmakelaars & Nieuwbouw

Beleggingsmakelaars & Nieuwbouw

Bij Castanea Bedrijfsmakelaars hebben we een team van makelaars met verschillende specialisaties om aan uw diverse vastgoedbehoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar landelijke beleggingskansen of specifiek geïnteresseerd bent in nieuwbouw, kantoorruimte en bedrijfshallen, wij bieden deskundig advies en persoonlijke service om uw vastgoeddoelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op voor professioneel advies en maatwerkoplossingen.

Over het team

Ronald Majoor – Beleggingen en Nieuwbouw

Ronald Majoor is onze beleggingsmakelaar die op landelijk niveau beleggings- en investeringskansen identificeert waar anderen mogelijk afhaken. Met een ongeëvenaard inzicht in de zakelijke vastgoedbeleggingsmarkt heeft Ronald zich bewezen als een visionair in zijn vakgebied. Hij heeft een bewezen staat van dienst in het herkennen van lucratieve investeringsmogelijkheden en het maximaliseren van rendementen voor onze klanten. Als u op zoek bent naar een beleggingsmakelaar die vooruitkijkt en unieke kansen ontsluit, dan is Ronald Majoor de professional die u nodig heeft.

Bas Bakker – Kantoren-, Nieuwbouw- en Bedrijfshallenmakelaar

Bas Bakker is onze expert op het gebied van nieuwbouw en grootschalige kantoorgebouwen. Met een sterke focus op deze specifieke niche in vastgoedbeleggingen, biedt Bas gespecialiseerde kennis en inzichten. Hij begrijpt de unieke eisen en kansen die nieuwbouwprojecten en kantoren met zich meebrengen en heeft een bewezen staat van dienst in het succesvol verbinden van investeerders met de juiste mogelijkheden. Bas Bakker staat klaar om u te begeleiden bij uw investeringsreis en uw portefeuille uit te breiden met waardevolle activa.

Ons team bestaat naast Ronald en Bas tevens uit Louise en Petra. Zij zijn de onmisbare backoffice die u van alle informatie kunnen voorzien.

Teamleden

Wilt u meer weten of heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op