Taxateurs

Taxateurs

Over het team

Dennis van Dalen – Senior Register Taxateur Bedrijfsmatig onroerend goed

Dennis van Dalen, sinds 2000 gecertificeerd als Register Taxateur, is onze doorgewinterde expert op het gebied van bedrijfsmatige taxaties. Met meer dan twee decennia ervaring in de vastgoedsector brengt Dennis een schat aan kennis en inzicht met zich mee. Hij heeft talloze bedrijven geholpen bij het verkrijgen van nauwkeurige en waardevolle taxaties voor hun zakelijke onroerend goed. Als senior taxateur bij Castanea Bedrijfsmakelaars is Dennis uw betrouwbare bron voor deskundig advies op het gebied van bedrijfsmatige taxaties.

Niels Bunt – Register Taxateur Bedrijfsmatig onroerend goed

Niels Bunt is de veelzijdige expert die naadloos schakelt tussen de disciplines van taxatie en makelaardij. Als gecertificeerd taxateur en makelaar heeft Niels een uitgebreid begrip van de vastgoedmarkt. Hij is bedreven in het beoordelen van de waarde van bedrijfspanden en kantoren en kan u ook begeleiden bij verkoop- en verhuurtransacties. Niels staat bekend om zijn vermogen om klanten te helpen de juiste beslissingen te nemen en waarde te realiseren in hun vastgoedinvesteringen.

Marc Klabbers – Register Taxateur Residentieel

Marc Klabbers is onze specialist op het gebied van woningtaxaties en is gecertificeerd als Register Taxateur Woningen. Met zijn diepgaande kennis en ervaring op het gebied van residentieel vastgoed, kunt u op Marc rekenen voor nauwkeurige en betrouwbare taxaties van woningen. Of u nu een woning wilt kopen, verkopen of herfinancieren, Marc is er om ervoor te zorgen dat u een door NWWI-gevalideerd rapport ontvangt dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en wordt geaccepteerd door vrijwel alle banken.

Bij Castanea Bedrijfsmakelaars hebben we een team van ervaren taxateurs met verschillende specialisaties, klaar om aan uw vastgoedbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om bedrijfsmatige taxaties, makelaardij of woningtaxaties, wij bieden deskundige diensten en persoonlijke aandacht om uw vastgoeddoelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op voor professioneel advies en service op maat. Uw tevredenheid is onze topprioriteit.

Teamleden

Wilt u meer weten of heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op