Amalialaan 41

Baarn

3743 KE

€ 2.200,- 

Per maand excl. BTW

€ 2.200,- 

Per maand excl. BTW

Baarn

€ 2.200,- 

Per maand excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Kantorenpark

Oppervlakte

120 m2

Deelhuur vanaf

n.v.t

Hoofdbestemming

Kantoorruimte

Omschrijving

ALGEMEEN
Modern kantoorgebouw in een groene omgeving nabij NS-station Baarn en het centrum van Baarn. Voor verhuur is de gehele derde verdieping beschikbaar. De beschikbare verdieping heeft een vloeroppervlak van circa 120 m² inclusief gebruik van algemene ruimtes.

Middels een draaideur bereikt men de moderne entree. De derde verdieping is zowel via de recent vernieuwde personenlift als de trap bereikbaar.

In de nabije omgeving van het kantoorgebouw bevinden zich diverse gerenommeerde organisaties, waaronder Marcommit en de Nederlandse Vereniging van Dokters Assistenten.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer:
De bereikbaarheid per auto is zonder meer goed. De oprit van de rijksweg A1 Amsterdam – Amersfoort is op enkele autominuten van het object gelegen, daarnaast is de rijksweg A27 Utrecht – Almere eveneens goed te bereiken.

Openbaar vervoer:
Het NS-Station Baarn is gelegen aan het einde van de straat en is derhalve binnen enkele minuten te voet bereikbaar.

BESCHIKBAARHEID
Penthouse:
3e verdieping | Metrage: circa 120 m² | Huurprijs per maand: € 2.200,00

De all-in huurprijs per maand is inclusief een vast bedrag aan servicekosten, maar exclusief parkeerkosten en BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
– representatieve gedeelde entree;
– intercominstallatie met deurontgrendeling;
– liftinstallatie;
– pantry voorziening;
– buitenzonwering (waar aanwezig);
– mechanische ventilatie met topkoeling;
– verwarming middels radiatoren;
– kabelgoten ten behoeve van elektra en databekabeling;
– systeemplafonds met LED-inbouwverlichtingsarmaturen;
– vloerbedekking;
– één gedeeld toilet;
– deels te openen ramen.

PARKEERGELEGENHEID
Onder het gebouw is een eigen parkeergarage gelegen. Indien beschikbaar kunnen er parkeerplaatsen in de garage gehuurd worden. Daarnaast is er meer dan voldoende onbetaalde parkeergelegenheid langs de openbare weg beschikbaar.

PARKEERPLAATSEN
De huurprijs bedraagt € 450,- per parkeerplaats per jaar ter vermeerderen met 21% BTW.

ENERGIELABEL
Het object heeft energielabel C.

HUURTERMIJN
Minimaal 12 maanden

AANVAARDING
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-BEPALING
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

ONDER-/ OVERMAAT METRAGE
Van het gebouw is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Echter, afwijkingen of interpretatieverschillen vormen geen aanleiding tot verrekening.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

N. (Niels) Bunt RM RT

06-30243321
niels@castanea.nl