Amalialaan 41

Baarn

3743 KE

€ 1.075,- 

Per maand excl. BTW

€ 1.075,- 

Per maand excl. BTW

Baarn

€ 1.075,- 

Per maand excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Kantorenpark

Oppervlakte

54 m2

Deelhuur vanaf

54 m2

Hoofdbestemming

Kantoorruimte

Omschrijving

Kantoorvilla “Parkstaete” is gelegen in een groene omgeving nabij het NS-station en centrum van Baarn. In de omgeving zijn diverse winkels, horeca, een openbare bibliotheek en diverse andere faciliteiten.

Middels een draaideur bereikt men de moderne entree. Aan weerszijden in de entree bevindt zich een toegangsdeur tot de zelfstandige units op de begane grond. Met de lift zijn de Studio Offices op de tweede verdieping bereikbaar. .

In de nabije omgeving van het kantoorgebouw bevinden zich diverse gerenommeerde organisaties, waaronder Universal International Music B.V. en Moët Hennesy Nederland.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid per auto is erg goed. De oprit van de rijksweg A1 Amsterdam – Amersfoort is op enkele autominuten van het object gelegen, daarnaast is de rijksweg A27 Utrecht – Almere eveneens goed te bereiken.

Het NS-Station Baarn is gelegen aan het einde van de straat en is derhalve binnen enkele minuten te voet bereikbaar.

Studio Offices:
Op de tweede verdieping bevinden zich de representatieve Studio Offices met een zevental kantoorunits, variërend in grootte vanaf circa 17 m² v.v.o. tot circa 54 m² v.v.o. De kantoorunits worden gebruiksklaar opgeleverd, voorzien van onder andere vloerbedekking, scheidingswanden, ISRA punt en databekabeling. De pantry en de toiletgroep worden gemeenschappelijk gebruikt door de diverse huurders van het business center,

Beschikbaarheid:
Unit metrage huurprijs
7 circa 54 m² € 1.075,- per maand

De all-in huurprijs per maand is inclusief een vast bedrag aan servicekosten, maar exclusief parkeerkosten en BTW

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
– representatieve gedeelde entree;
– intercominstallatie met deurontgrendeling;
– liftinstallatie;
– gedeelde pantryvoorziening;
– mechanische ventilatie met topkoeling;
– verwarming middels radiatoren;
– kabelgoten ten behoeve van elektra en databekabeling;
– systeemplafonds met LED verlichting;
– scheidingswanden, deels voorzien van glas;
– vloerbedekking;
– dubbele gedeelde sanitaire groepen voor heren en dames;
– deels te openen ramen.

Parkeergelegenheid:
Onder het gebouw is een eigen parkeergarage gelegen waar een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Indien beschikbaar kunnen er parkeerplaatsen in de garage gehuurd worden. Daarnaast is er meer dan voldoende onbetaalde parkeergelegenheid langs de openbare weg beschikbaar.

Parkeerplaatsen:
De huurprijs bedraagt € 450,- per parkeerplaats per jaar ter vermeerderen met 21% BTW.

Huurtermijn:
In overleg

Aanvaarding:
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Gunning:
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

M.P. (Marc) Klabbers

06-11879930
marc@castanea.nl