Verhuurd

Ambachtsweg 46

Huizen

1271 AM

€ 300,- 

Per maand excl. BTW

Verhuurd

€ 300,- 

Per maand excl. BTW

Verhuurd

Huizen

€ 300,- 

Per maand excl. BTW

Bouwvorm

Bestaande bouw

Ligging

Bedrijventerrein

Oppervlakte

18 m2

Deelhuur vanaf

18 m2

Hoofdbestemming

Kantoorruimte

Omschrijving

Op zoek naar een kantoorruimte in Huizen? Dan is dit nieuw opgezette businesscentrum ‘Ambachtshuis’ wellicht iets voor jou!

Op het gemengde bedrijventerrein ‘Het Plaveen’ zijn ruim 300 ondernemingen gevestigd. Het bedrijventerrein is enkele tientallen jaren oud en vervult een belangrijke economische functie in Huizen. Of u nu een kleine ondernemer bent of een grote organisatie, er is altijd wel een kantoorruimte die past bij jullie wensen. Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden.

De centrale entree op de begane grond is volledig gerestyled. Dit in combinatie met de zeer goede daglichttoetreding, maakt dat de ruimte een prettige sfeef uitstraalt. Het moderne, goed onderhouden kantoorgebouw heeft een verrassend compleet opleveringsniveau.

Beschikbaarheid:
Voor de verhuur is beschikbaar:
Unit 1.13 | circa 18 m² | €300,- exclusief BTW

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in zijn huidige, nagenoeg turn-key staat opgeleverd, inclusief de navolgende voorzieningen:
– elektrische schuifdeuren bij de entree;
– gemeenschappelijke vergaderruimte;
– klimaatbeheersing (per kamer regelbaar);
– systeemplafond inclusief armaturen;
– vergaderrruimte/trainingsruimte (medegebruik);
– sanitaire voorzieningen, zijnde toilet en pantry (medegebruik);
– kabelgoten met royaal aantal outlets per kantoor
– glasvezelaansluiting;
– kantine met keukenvoorziening (medegebruik);
– huidige vloerafwerking;
– alarminstallatie;
– fietsenstalling.

Servicekosten:
Er is reeds een vast bedrag aan servicekosten in de huurprijs verwerkt. De verhuurder verzorgt de navolgende levering en diensten:
– levering gas, water en elektra;
– internet aansluiting en abonnementskosten;
– koffie en thee gebruik;
– gezamenlijk gebruik van de entree, pantry, toiletten en vergaderruimtes;
– onderhoud buitenterrein;
– glasbewassing.

Parkeren:
In de nabije omgeving kan er gebruik gemaakt worden van de openbare parkeervoorzieningen. Er zijn een aantal parkeerplaatsen tegen een huurvergoeding van € 500,- per parkeerplaats per jaar beschikbaar op eigen terrein.

Huurtermijn:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met eventueel de kosten voor parkeren, de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide informatie van dit object. Vul dan onderstaande formulier in.

We vertellen je graag meer over dit pand

M.P. (Marc) Klabbers

06-11879930
marc@castanea.nl